• Business

    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Αλλαγή επωνυμίας για την εταιρεία

    • NewsRoom

    Ευάγγελος Μυτιληναίος


    Τη μεταβολή της επωνυμίας της ανακοίνωσε  η «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». Η εταιρεία πλέον αλλάζει την επωνυμία της  σε «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «MYTILINEOS».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

    Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 24η Ιουνίου 2019, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη μεταβολή της επωνυμίας της από «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σε «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «MYTILINEOS».

    Την 17.07.2019, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με απόφασή του, η οποία καταχωρίσθηκε αυθημερόν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) ενέκρινε τη σχετική τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της Εταιρείας.

    H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίαση της 29 Αυγούστου 2019 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

    Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «MYTILINEOS».



    ΣΧΟΛΙΑ