• Business

    To μυστικό για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία είναι τελικά πολύ πιο απλό απ’ότι νομίζαμε…

    • NewsRoom


    Δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε να ξενυχτάμε συνεχώς, να κοιμόμαστε λίγο και το πρωί να έχουμε πάντα άπειρη ενέργεια για να κάνουμε όλες τις δουλειές μας; Ή αλλιώς δεν θα ήταν τέλειο η μέρα να είχε λίγες παραπάνω ώρες ώστε να τα προλαβαίναμε και να τα  συνδυάζαμε όλα; Ναι, θα ήταν αλλά προς το παρόν ας βγούμε από το σύννεφο και ας προσγειωθούμε και πάλι στην πραγματικότητα. Από την παιδική ηλικία ακούμε πάντα πως ένας καλός βραδινός ύπνος βοηθάει τον οργανισμό να αντεπεξέλθει καλύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητας. Και μεταξύ μας, ισχύει. Ειδικά για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.

    money-sleep
    Προκειμένου λοιπόν να είστε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, είτε έχετε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση, πρέπει να δίνετε το 100% του εαυτού σας καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ενός καλού και ξεκούραστου βραδινού ύπνου. Πόσοι από εμάς κοιμόμαστε όσο θέλουμε και νιώθουμε τέλεια το επόμενο πρωί; Ας το παραδεχτούμε, πολλοί λίγοι…
    Η σκληρή αλήθεια είναι η εξής: εάν ο επιχειρηματίας δεν κοιμάται όπως πρέπει, χάνει χρήματα. Ακούγεται πράγματι πολύ τραβηγμένο, όμως είναι λογικό αν το σκεφτούμε καλύτερα. Ο άστατος ύπνος, όσο κι αν δεν το νιώθουμε, δημιουργεί μεγάλες επιπτώσεις τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό.
    Πως όμως θα προλάβετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες ώστε να καταφέρετε να κοιμηθείτε όπως ακριβώς πρέπει; Αυτό θα το μάθετε παρακάτω.
    cool-alarm-clock-wallpaper-2

    1. Δημιουργήστε αποτελεσματικές συνήθειες ύπνου

    Εάν θέλετε να κοιμηθείτε καλύτερα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνετε τη ρουτίνα του ύπνου σας… ρουτίνα! Δείτε πώς:

    • Κοιμηθείτε κάθε βράδυ και ξυπνήστε κάθε πρωί ακριβώς την ίδια ώρα. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως τα άτομα με ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο και έχουν προδιάθεση σε καρδιακές παθήσεις. Μία σταθερή ρουτίνα ύπνου όμως, βοηθά την καρδιά ανακτώντας τη χαμένη ενέργεια από τα άγχη της ημέρας και φιλτράροντας τις ορμόνες του στρες.
    • Βελτιστοποιήστε το περιβάλλον σας. Φροντίστε ο χώρος που κοιμάστε να μην είναι ούτε πολύ κρύος, ούτε πολύ ζεστός. Η θερμοκρασία δωματίου θα λειτουργήσει υπέρ σας για έναν ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, είναι καλό να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο σκοτάδι στην κρεβατοκάμαρά σας. Κλείστε φώτα και κουρτίνες, φορέστε μάσκες ύπνου και κοιμηθείτε αναπαυτικά.4-86
    • Διαβάστε κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό ή κάτι τρομερά ωραίο. Κάτι απλό – ίσως και αδιάφορο- είναι η καλύτερη επιλογή. Και καλό θα είναι να το έχετε σε έντυπη έκδοση, χωρίς φορτιστές και καλώδια γιατί το φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές δίνει εντολή στον εγκέφαλό σας να “παραμείνετε ξύπνιοι” ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινά είναι μέσα στο δωμάτιό σας. Προσέξτε μόνο μην σας πάρει ο ύπνος με το βιβλίο στα χέρια, με το φως ανοιχτό και σε κάποια άβολη στάση.
    • Ακούστε μουσική. Πριν κοιμηθείτε, ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε από την πίεση της ημέρας είναι ακούγοντας ήρεμη και χαλαρωτική μουσική. Από την πρώτη κιόλας νότα, ο εγκέφαλός σας συνειδητοποιεί ότι πρέπει να βγει από τη διαδικασία εγρήγορσης και αρχίζει να οδεύει προς την απόλυτη χαλάρωση του ύπνου. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει και ο ήχος ενός ανεμιστήρα ή κάποιας εφαρμογής που θα ρυθμίσετε από την ηλεκτρονική συσκευή σας (χωρίς φως!).

    2. Αλλάξτε στρώμα

    Μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε υπαρκτό τρόπο για έναν καλό ύπνο, όμως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί εάν το στρώμα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σώματός σας. Ένα άβολο στρώμα μπορεί να σας κάνει να ξυπνάτε σαν να έχετε hangover, με κακή διάθεση, ακόμη και με σωματικούς πόνους.Young Student Overwhelmed Dont Disturb

    Δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν διαλέγετε κρεβάτι: το πλαίσιο και το στρώμα σας. Η επιλογή του σωστού στρώματος όμως είναι το κλειδί για να κοιμάστε ξεκούραστα κι αυτό θα γίνει όταν καταφέρετε να βρείτε ένα ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό στρώμα. Εάν το στρώμα σας είναι πολύ μαλακό, το σώμα σας δεν θα έχει τη σωστή υποστήριξη και θα σας αναγκάζει να ξυπνάτε με πόνους. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να προκληθεί κι από ένα σκληρό στρώμα. Η ισορροπία λοιπόν είναι το παν.

    3. Ασκηθείτε τακτικά.

    UnknownΣύμφωνα με την επιστήμη, όσο περισσότερο ασκείστε τόσο καλύτερα θα κοιμάστε. Μόλις 150 λεπτά μέτριας άσκησης σε εβδομαδιαία βάση (κοινώς 20 λεπτά την ημέρα) μπορεί να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από χρήσιμα για να κερδίσετε έναν καλό ύπνο. Σκεφτείτε επίσης πως η τακτική άσκηση βοηθάει στην πρόληψη της αύξησης βάρους και στη μείωση της πίεσης. Έχετε λοιπόν την τέλεια συνταγή για την επιχειρηματική σας επιτυχία!

    Τα αποτελέσματα ωστόσο δεν πρόκειται να φανούν εάν δεν ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης. Δεδομένου πως η άσκηση από μόνη της επιβαρύνει το σώμα, θα πρέπει να δημιουργήσετε μία ρουτίνα και μόλις προσαρμοστείτε, θα δείτε αμέσως αντίκτυπο τόσο στον ύπνο σας όσο και στην καθημερινή σας απόδοση!

    3b2cd6a

    Η δημιουργία μίας επιχείρησης είναι δύσκολη δουλειά. Ένας ξεκούραστος ύπνος θα σας προετοιμάσει για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όποια δυσκολία εμφανιστεί μπροστά σας. Ακολουθήστε αυτά τα 3 βήματα και δείτε τις επιδόσεις σας να απογειώνονται. Δεν θα το μετανιώσετε!

    Διαβάστε επίσης: Ο απόλυτος προορισμός για σκι δεν είναι μόνο οι Άλπεις! Πέντε κορυφαίοι προορισμοί για ατελείωτα σλάλομ αυτόν το χειμώνα

    Μη χάσετε:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ