ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα μεγάλο αριθμό δοκίμων πλοιάρχων και μηχανικών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, προσέλαβε ο ναυτιλιακός όμιλος του Ανδρέα Μαρτίνου στα πλοία του.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε κοινωνικό δίκτυο απορρόφησε 141 δοκίμους μέσα στο τρέχον έτος και σχολίασε:
«Προς όλους τους 141 Δόκιμους: σας ευχαριστούμε που επιλέξατε μια καριέρα στη θάλασσα με την οικογένεια Μινέρβα!!».

Αναλυτικότερα, η Minerva Marine, πήρε 103 δοκίμους, η Minerva Dry 23 και η Minerva Gas 15.
Από την ΑΕΝ Ασπροπύργου απορρόφησε 42 δοκίμους, από την Χίο 19 δοκίμους, από την Θεσσαλονίκη 16 και από την Κάλυμνο 10 δοκίμους.
Διαβάστε επίσης:
AEGEAN 600: Παρακολουθήσαμε την επική εκκίνηση με τη Rolex
Casa F: Το super yacht του Έλληνα που χρεωκόπησε και το πουλάει (42 φωτογραφίες)
Cap St. Georges Hotel & Resort: Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι αφήνουν το Μονακό για την Πάφο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του Εθνικού Συναγερμού και τον λογαριασμό της Μαρίν Λεπέν στην πλατφόρμα Χ
- Προειδοποίηση Ιράν προς Βουλγαρία: Μην παραχωρήσετε βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις
- Ολυμπιακό Χωριό: Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλειμμένο κτίριο
- Εμφύλιος στη Λυών: Ο πρώην ιδιοκτήτης μηνύει τη Μισέλ Κανγκ και ζητά 400 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.