• Business

    Μύκονος: Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για… μια μπριζόλα

    • NewsRoom

    Η απόδειξη σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμα μία απόδειξη εστιατορίου στη Μύκονο με το εξωπραγματικό χρηματικό ποσό που καλείται να πληρώσει για μία μπριζόλα ο παγκοσμίως γνωστός πρωταθλητής πυγμαχίας, Ρίκι Χάτον (Ricky Hatton).

    Μία περίπτωση που φέρνει στο νου τα διαβόητα καλαμαράκια των 836 ευρώ και το «χρυσό» φιλέτο κοτόπουλου 78 ευρώ.

    Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο πυγμάχος ανέβασε μία φωτογραφία με τον λογαριασμό που αναγράφεται στην απόδειξη εστιατορίου, στην οποία βλέπουμε μία μπριζόλα rib eye να κοστίζει… 920 ευρώ!

    O κορυφαίος βετεράνος Βρετανός πυγμάχος στην κατηγορία των Μεσαίων Βαρών (έχει ηττηθεί μόνο από τους Mayweather και Pacquiao) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των Ανέμων και όπως φαίνεται απο τις αναρτήσεις που κάνει στο Ιnstagram χαίρεται ιδιαίτερα τις διακοπές του.

    Το μόνο που φαίνεται να του χάλασε την διάθεση ήταν ο χθεσινοβραδινός λογαριασμός που «άγγιξε» τα 2.000 ευρώ! Από το συνολικό ποσό, σχεδόν τα μισά αφορούσαν μία μπριζόλα rib eye (920 ευρώ).

    «Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα», σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό στον οποίο επίσης ένα μεταλλικό νερό χρεώνεται στα 16 ευρώ και το ψωμί 14 ευρώ.

    Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοί του δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση.

    «Ρίκι θα φας πάλι σήμερα rib eye ή θα την βγάλεις με κανένα πιτόγυρο;», αναφέρει ένας ακόλουθος με αρκετά σαρκαστική διάθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ