• City Stories

    Μπριζόλα-πιο πλούσια γίνεται;


    Όλοι αγαπούν μια καλοψημένη μπριζόλα. Συνήθως αποτελεί κομμάτι υγιεινής διατροφής μαζί με λαχανικά ή και όχι, παρέα με τηγανητές πατάτες. Δείτε μια συνταγή για να δοκιμάσετε να φτιάξετε τη μπριζόλα… αλλιώς!

    mousharisia-mprizola

    Υλικά:

    4 μπριζόλες (600 γρ.)
    3 κοφτές κουταλιές Hellmann’s Real Mayonnaise
    50ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
    1 κρεμμύδι
    1 κουταλιά λάδι

    Εκτέλεση:

    1- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά αν τις θέλετε λίγο ψημένες, 4 λεπτά αν τις θέλετε μέτριες και 6 λεπτά αν τις θέλετε καλοψημένες.
    2- Βγάζετε τις μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ώσπου να ροδίσουν.
    3- Προσθέτετε το γάλα και σβήνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη μαγιονέζα Hellmann’s και ανακατεύετε καλά.
    4- Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
    Σερβίρετε μαζί με ρύζι και τα αγαπημένα σας λαχανικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοσο-Ογκολογία: Το νέο «όπλο» στη μάχη με τον καρκίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τα συνηθισμένα χειρουργεία αυτό είναι το ρομπότ που θεραπεύει μέχρι και καταρράκτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη μελέτη: Οι ξηροί καρποί προστατεύουν από πολλές ασθένειες (δείτε ποιες)



    ΣΧΟΛΙΑ