• Business

    Mega : H οικογένεια Βαρδινογιαννη δίνει λύση. Καμία πρόθεση Ε. Μαρινάκη για ανάμειξη στο κανάλι 


    H στήλη risky games αναφέρεται σήμερα στις προθέσεις των μεγαλομετοχών του Mega Channel αλλά και στις φημολογούμενες προθέσεις του εφοπλιστή κ. Ε. Μαρινάκη περί εμπλοκής του στα διοικητικά της Τηλέτυπος.

    Mega Channel – τράπεζες 1:

    Σήμερα αναμένουν οι αναμένουν οι τράπεζες τις απαντήσεις των βασικών μετόχων του Μega. Μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΔΣ αναμένεται να οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος και οικονομικός διευθυντής καθώς ήδη οι κ. Πεφάνης και Ανδρεουλης έχουν  παραιτηθεί. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, φέρει την οικογένεια Βαρδινογιάννη να είναι σε αντίθετη τροχιά με τον κ. Φώτη Μπόμπολα και να είναι αδύνατη η μεταξύ τους συνεννόηση.

    Mega Channel- τραπεζες 2:

    Στην αγορά εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες ότι την ύστατη στιγμή μπορεί να βρεθεί κάποια λύση, αλλά οι τραπεζίτες -που προφανώς γνωρίζουν σε βάθος την υπόθεση- εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις και το μέλλον του καναλιού. Επί της ουσίας ουδείς είναι σε θέση να πει το οτιδήποτε …

    mataki mono

    Mega Channel- τραπεζες 3:

    Ωστόσο  υπάρχουν έντονες διεργασίες με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο παιγνίδι μπαίνει και ο όμιλος Αττικών Εκδόσεων μέσω του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. Δεν αποκλείεται ο επιχειρηματίας να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Στην επιλογή πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει συμφωνήσει η πλευρά του ομίλου Μπόμπολα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη είναι διατεθειμένος να καλύψει ακόμα και το σύνολο της αύξησης τοποθετώντας κατ’ ελάχιστο 15 εκ. ευρώ.

    Mega Channel -τραπεζες 4 :

    illustrate emailΤο ερώτημα βέβαια είναι αν θα ακολουθήσει η οικογένεια Μπόμπολα η οποία την προηγούμενη φορά δήλωσε πρόθεση να τοποθετήσει από κοινού με τον Δ. Μάρη 5 εκ. ευρώ απαιτώντας, ωστόσο άμεση αποπληρωμής οφειλής μεγαλύτερου ποσού των 5 εκ. ευρώ προς την εταιρία Παραγωγής Άνωση.  Επιπρόσθετα θα πρέπει  να σημειωθεί ότι τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τοποθετηθεί στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής ίσως μελλοντικά να εξετάσει περισσότερο προσεκτικά το όλο θέμα αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι δεδομένο.



    ΣΧΟΛΙΑ