• Business

    Ματαιώθηκαν ελλείψει ενδιαφέροντος οι πλειστηριασμοί για τις 14 βίλες στη Μύκονο και το πρακτορείο «Ευρώπη»

    Ματαιώθηκαν ελλείψει ενδιαφέροντος οι πλειστηριασμοί για τις 14 βίλες στη Μύκονο και το πρακτορείο «Ευρώπη»


    Ματαιώθηκαν ελλείψει πλειοδοτών οι πλειστηριασμοί για τις  14 βίλες στην Άνω Μερά  στη Μύκονο. Παράλληλα, ματαιώθηκε, ελλείψει ενδιαφέροντος, και ο πλειστηριασμός για τις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Ευρώπη καθώς και αυτός για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας δερμάτινων ειδών HUNTER.

    Ειδικότερα:

    Σε πλειστηριασμό είχε βγει ο πρακτορείο διανομής εφημερίδων και περιοδικών «Ευρώπη», το οποίο κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα μαζί με την πτώση του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος» που εξέδιδε το Έθνος, το Έθνος της Κυριακής και την Ημερησία, (με το 26,4% του πρακτορείου να ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα) .

    Το πρακτορείο «Ευρώπη» που ήταν το μεγαλύτερο στη χώρα ακολούθησε την πτώση του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα, επί ημερών του κ. Φώτη Μπόμπολα.

    Ο πλειστηριασμός -όπως φαίνεται στην πλατφόρμα e auction- είναι ανοιχτός, διενεργείται με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα και η τιμή πρώτης προσφοράς 7,2 εκατ ευρώ.

    Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Παιανία στη θέση «Πούσι Χατζή» και συγκεκριμένα σε πλειστηριασμό βγαίνει οικόπεδο συνολικής έκτασης 17,5 στρεμμάτων, στο οποίο έχει ανεγερθεί βιομηχανικό κτίριο (κέντρο συσκευασίας και διανομής ημερήσιου τύπου) εμβαδού 12.754,79τ.μ., με 195 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και 5 θέσεις στάθμευσης μεγάλων οχημάτων.

    Μάλιστα στην έκθεση κατάσχεσης αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: ολόκληρος ο Μηχανολογικός εξοπλισμός και οι Η/Μ εγκαταστάσεις, που εντάσσονται στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις έχουν αφαιρεθεί, ενώ στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων υπάρχουν εκτεταμένες φθορές και βανδαλισμοί…

    «Villas Armit»

    Σε πλειστηριασμό βγήκε ξανά και το εντυπωσιακό συγκρότημα «Villas Armit» με τις 14 βίλες, -άλλες ολοκληρωμένες και άλλες ημιτελείς-, που βρίσκονται στην περιοχή Άνω Μερά στη Μύκονο.

    Συνολικά η τιμή πρώτης προσφοράς φθάνει τα 10,76 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα οι βίλες βγαίνουν σε πλειστηριασμό με τη χαμηλότερη τιμή πρώτης προσφοράς να είναι οι 393 χιλιάδες ευρώ και η υψηλότερη να διαμορφώνεται στα 1,208 εκατ ευρώ.

    Το συγκρότημα ανήκει στις εταιρείες «Villas Armit LLC», «Artemis I LLC», «Delphi Athena LLC» που εδρεύουν στις HΠA, και οι οποίες διατηρούν υποκαταστήματα στην Ελλάδα.

    Επισπεύδουσα τον πλειστηριασμό Special Financial Solutions.

    HUNTER

    Στο σφυρί βγήκαν σήμερα και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «HUNTER (ΧΑΝΤΕΡ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ – ΕΝΔΥΣΕΩΣ – ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΪΑΣ – ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Ε.», που βρίσκονται στο Μοσχάτο. Επισπεύδουσα είναι η Intrum και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο 1,026 εκατ ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Παρασάγκας: Δεν εμφανίστηκαν πλειοδότες για τις 7 βίλες στη Μύκονο – Ανάρπαστες οι θέσεις πάρκινγκ

    Στο «σφυρί» η βίλα Παζαρόπουλου στη Φτελιά και… δύο φορεσιές Σαρακατσάνας

    Αντώνης και Έλενα Λυμπέρη: Το θρίλερ με τη βίλα στο Κεφαλάρι και ο νέος ιδιοκτήτης



    ΣΧΟΛΙΑ