• Business

    Μύκονος: Σε πλειστηριασμό 14 υπερπολυτελείς βίλες


    Ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με 14 βίλες στη Μύκονο, στην περιοχή Άνω Μερά το Villas Armit, οι εγκαταστάσεις του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη», το ξενοδοχείο Λιαπάδες στην Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα, όπως και το ακίνητο της εταιρείας δερμάτινων ειδών Hunter βγαίνουν αυτήν την ώρα στο σφυρί, που αύριο θα χτυπήσει και για την Ερασίνειο Ογκολογική Κλινική.

    Συγκεκριμένα:

    -Η μεγάλη φυγή της οικογένειας Μπόμπολα από τις άλλοτε «χρυσοφόρες» δραστηριότητες είναι γεγονός. Σήμερα το πρακτορείο διανομής εφημερίδων και περιοδικών «Ευρώπη» που κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα μαζί με την πτώση του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος» που εξέδιδε το Έθνος, το Έθνος της Κυριακής και την Ημερησία, με το 26,4% του πρακτορείου να ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα βγαίνει στο σφυρί.

    Το πρακτορείο «Ευρώπη» που ήταν το μεγαλύτερο στη χώρα ακολούθησε την πτώση του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα, επί ημερών του κ. Φώτη Μπόμπολα.

    Ο πλειστηριασμός -όπως φαίνεται στην πλατφόρμα e auction- είναι ανοιχτός, διενεργείται με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα και η τιμή πρώτης προσφοράς 7,2 εκατ ευρώ.

    Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Παιανία στη θέση «Πούσι Χατζή» και συγκεκριμένα σε πλειστηριασμό βγαίνει οικόπεδο συνολικής έκτασης 17,5 στρεμμάτων, στο οποίο έχει ανεγερθεί βιομηχανικό κτίριο (κέντρο συσκευασίας και διανομής ημερήσιου τύπου) εμβαδού 12.754,79τ.μ., με 195 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και 5 θέσεις στάθμευσης μεγάλων οχημάτων.

    Μάλιστα στην έκθεση κατάσχεσης αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: ολόκληρος ο Μηχανολογικός εξοπλισμός και οι Η/Μ εγκαταστάσεις, που εντάσσονται στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις έχουν αφαιρεθεί, ενώ στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων υπάρχουν εκτεταμένες φθορές και βανδαλισμοί…

    «Villas Armit»

    Το ηλεκτρονικό σφυρί χτυπάει ξανά σήμερα και για το το εντυπωσιακό συγκρότημα «Villas Armit» με τις 14 βίλες, -άλλες ολοκληρωμένες και άλλες ημιτελείς-, που βρίσκονται στην περιοχή Άνω Μερά στη Μύκονο.

    Συνολικά η τιμή πρώτης προσφοράς φθάνει τα 10,76 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα οι βίλες βγαίνουν σε πλειστηριασμό με τη χαμηλότερη τιμή πρώτης προσφοράς να είναι οι 393 χιλιάδες ευρώ και η υψηλότερη να διαμορφώνεται στα 1,208 εκατ ευρώ.

    Το συγκρότημα ανήκει στις εταιρείες «Villas Armit LLC», «Artemis I LLC», «Delphi Athena LLC» που εδρεύουν στις HΠA, και οι οποίες διατηρούν υποκαταστήματα στην Ελλάδα.

    Επισπεύδουσα τον πλειστηριασμό Special Financial Solutions.

    -Στο σφυρί βγαίνουν σήμερα και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «HUNTER (ΧΑΝΤΕΡ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ – ΕΝΔΥΣΕΩΣ – ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΪΑΣ – ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Ε.», που βρίσκονται στο Μοσχάτο. Επισπεύδουσα είναι η Intrum και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο 1,026 εκατ ευρώ.

    -Για μία οφειλή 10.729 ευρώ η εταιρεία «F.Κ.FOOD LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» με το διακριτικό τίτλο «ΚΑΖΙΑΝΗΣ» βγάζει στο σφυρί ένα οικόπεδο 6,8 στρεμμάτων στους Λιαπάδες της Κέρκυρας , εντός του οποίου υπάρχει ξενοδοχείο με την ονομασία LIAPADES BEACH HOTEL.

    Το ξενοδοχείο αποτελείται από α) ένα διώροφο με ισόγειο κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. (200 τ.μ. ανά όροφο δυναμικότητας 27 υπνοδωματίων – 52 κλινών), β) ένα μονώροφο με ισόγειο κτίριο, εμβαδού 600 τ.μ. δηλαδή 300 τ.μ. ανά όροφο, δυναμικότητας 16 υπνοδωματίων και ενός διαμερίσματος 5 δωματίων και 42 κλινών, υπαίθρια πισίνα 100 τ.μ. που πλαισιώνεται από υπαίθριο μπαρ 20 τ.μ. και ένα εσωτερικό μπάρ 60 τ.μ.

    Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι τα 2,97 εκατ. ευρώ.

    -Στο σφυρί βγάζει η Eurobank ένα ακίνητο φιλέτο στο Κορωπί. Πρόκειται για τις ημιτελείς εγκαταστάσεις εμβαδού 55.000 τμ της Ερασινείου Ογκολογικής Κλινικής που βρίσκονται στη θέση «Λούτσα Κούκε» σε οικόπεδο 51 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν και σημαντικής αξίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

    Το Ερασίνειο θα είχε δυναμικότητα 210 κλινών και για την ογκολογική κλινική η Eurobank, το 2007 είχε προχωρήσει στην έκδοση τραπεζικού ομολογιακού δανείου ύψους 33,5 εκατ. ευρώ.

    Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι τα 25,7 εκατ. ευρώ και ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για αύριο 22 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Παρασάγκας: Δεν εμφανίστηκαν πλειοδότες για τις 7 βίλες στη Μύκονο – Ανάρπαστες οι θέσεις πάρκινγκ

    Στο «σφυρί» η βίλα Παζαρόπουλου στη Φτελιά και… δύο φορεσιές Σαρακατσάνας

    Αντώνης και Έλενα Λυμπέρη: Το θρίλερ με τη βίλα στο Κεφαλάρι και ο νέος ιδιοκτήτης



    ΣΧΟΛΙΑ