• Business

    LIVE τα 5α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

    • NewsRoom

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η απονομή των 5ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, στη Θεσσαλονίκη.

    Η φετινή εκδήλωση εστιάζει στην καινοτομία και επιβραβεύει τις εταιρείες, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους, ενισχύοντας την τεχνολογική πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.

    Μέσα από τις πρωτοβουλίες, το έργο, τις δράσεις, την ερευνητική αριστεία και την επένδυση στην τεχνολογία, οι ελληνικές εταιρείες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, λειτουργούμε και αλληλοεπιδράμε με τον σύγχρονο κόσμο.

    Κατά τα 5α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία θα απονεμηθούν συνολικά 11 βραβεία, στις εξής κατηγορίες:

    • Υποδομές
    • Ενέργεια – Περιβάλλον
    • Εφοδιαστική Αλυσίδα
    • Αγροδιατροφή
    • Υγεία
    • Χρηματοοικονομική Τεχνολογία
    • Μόδα
    • Μεταποίηση
    • Νεοφυείς Επιχειρήσεις
    • Ανθρώπινο Δυναμικό
    • Τουρισμός

    Ενώ θα υπάρξουν και τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που με την παρουσία τους αναδεικνύουν τη σημασία της καινοτομίας στο σύγχρονο επιχειρείν.

    Παρακολουθήστε LIVE:

    Τα φετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα (αλφαβητικά): της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), του OK!Thess, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), της Endeavor Greece και της UNESCO Chair on Green Innovation and Circular Economy.

    Platinum sponsors είναι οι εταιρείες ΔΕΗ, Attica Bank, INTRAKAT και Παγκρήτια Τράπεζα.

    Gold sponsor είναι η εταιρεία EY Ελλάδος.

    Silver Sponsor είναι η εταιρεία ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε..

    Supporters είναι οι εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος, ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, ΕΥΑΘ, KLEEMANN, Lamda Development και Μασούτης.

    Transportation sponsor είναι η εταιρεία AVIS.

    H επιλογή και αξιολόγηση των βραβευθεισών εταιρειών πραγματοποιήθηκε από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους κ. Διονύση Χιόνη, καθηγητή Οικονομικών Επιστημών, Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης, (πρόεδρο) και τα μέλη κ.κ. Κωνσταντίνο Αραβώση, Καθηγητή και κάτοχο της έδρας UNESCO για πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία στο ΕΜΠ, Ευτυχία Κασσελάκη, Εταίρο, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, EY Ελλάδος, Αθανάσιο Κεφάλα, Πρόεδρο IMERYS GREECE S.A. & ΙΜΕRYS ΒAUXITES GREECE S.A., Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδoς, Ασπασία Μάλλιου, Δικηγόρο ΜΔΕ και οικονομολόγο.

    Στη φετινή διοργάνωση στην κριτική επιτροπή ως ειδικό μέλος συμμετέχει ο Δρ. Παναγιώτης Χ. Κετεκίδης, Πρόεδρος ΔΣ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Αντιπρόεδρος του University of York, Europe Campus, CITY College, υπεύθυνος για την έρευνα και την καινοτομία, Πρόεδρος του Ερευνητικού κέντρου Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης (SEERC) και Συν-ιδρυτής του Ελληνικού Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (HeBAN).

    Xορηγοί επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης είναι τα ακόλουθα Μέσα Ενημέρωσης: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Bankingnews.gr, Bankwars.gr, BnB Daily (Newsletter), Businessdaily.gr, Business Voice (News Letter), Capital.gr, Cnn.gr, Emea.gr, Epixeiro.gr, ESGreece (Newsletter), Euro2day.gr, E-forologia.gr, FnB Daily (Newsletter), Grtimes.gr, Καρφίτσα (Free Press), Μακεδονία της Κυριακής (Εφημερίδα), Makthes.gr, Mikrometoxos.gr, Παρασκήνιο (Εφημερίδα), Political (Ψηφιακή εφημερίδα), SMEs Daily (Newsletter), Startupper.gr, Taxheaven.gr Theceo.gr, Thesstoday.gr.

    Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications και της GK Media Publishing.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωράτος: Από το Ληξούρι στην κορυφή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας

    nrg-HOCHTIEF: Κοινή επένδυση €3,5 εκ. για δίκτυο ταχυφορτιστών στις εθνικές οδούς

    Mytilineos: Τι σηματοδοτεί η συμμετοχή του σε έργο 2,8 δισ. ευρώ στη Βρετανία



    ΣΧΟΛΙΑ