ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Lidl Ελλάς αυξάνει τον κατώτατο μισθό στα 1.050€ για όλους τους εργαζομένους της
Επιπλέον, η εταιρεία προχωρά σε ενίσχυση του εισοδήματος της ομάδας της με επιπρόσθετες παροχές 5,5 εκατ. ευρώ.
Η Διοίκηση της Lidl Ελλάς προχωρά σε νέες μισθολογικές αυξήσεις, ορίζοντας από 1η Μαρτίου 2025 κατώτατο μικτό μισθό πλήρους απασχόλησης στα 1.050€ για όλους τους ανθρώπους της, αύξηση της τάξης του 5%. Πιο συγκεκριμένα προχωράει στη διαμόρφωση του κατώτατου μικτού μισθού πλήρους απασχόλησης στα logistics centers, στα 1.050€ για τους άγαμους και στα 1.150€ για τους έγγαμους, καθώς και στα 1.100€ για τους άγαμους και 1.200€ για τους έγγαμους στα καταστήματά της.
Παράλληλα, ανακοινώνει τη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 5,5 εκατ. ευρώ με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος της ομάδας της.
«Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας είναι χρέος μας να παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την προσπάθεια της ομάδας μας. Στο πλαίσιο αυτό, αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό στη Lidl Ελλάς στα 1.050€ μικτά.», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, CEO & Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.
Η Lidl Ελλάς πιστοποιήθηκε και φέτος ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9η συνεχόμενη χρονιά, ένας τίτλος που επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της και επισφραγίζει τη δέσμευσή της ως προς την ευημερία της ομάδας της. Το 2025, η εταιρεία σχεδιάζει να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου, προγραμματίζοντας νέες προσλήψεις στα καταστήματα, τα logistics centers και τα γραφεία της. Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις ενεργές θέσεις εργασίας: https://team.lidl.gr/
Διαβάστε επίσης
THEON: Τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματα για το 2024 υπερβαίνουν τις προβλέψεις
UBS για Ελληνικές τράπεζες: 20-30% περιθώριο ανόδου για τις μετοχές τους
Ενεργειακός διαμεσολαβητής: Τα 3 παράπονα των καταναλωτών το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντες: Προτάσεις για ευκολότερη επιβίβαση και λιγότερη επιβάρυνση για τον Πειραιά
- Μητσοτάκης στη Διάσκεψη του ΟΗΕ: Δύο νέα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και Κυκλάδες έως τέλος του μήνα
- Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου: Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Νετανιάχου αναμένεται σύντομα (UPD)
- Λονδίνο: Νέος γύρος συνομιλιών Κίνας-ΗΠΑ για τους δασμούς
