ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κωνσταντίνος Δοντάς ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή για την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην εταιρία SEPTONA. Ο Κ. Δοντάς προέρχεται από την P&G, όπου τα τελευταία 15 χρόνια έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία σε μια σειρά διοικητικών θέσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία, όπου εργάστηκε για 3 χρόνια (2010-2013). Η εμπειρία του συνδυάζει σημαντικές θέσεις στο κομμάτι των πωλήσεων με τελευταία την θέση του National Account Manager για τους μεγάλους πελάτες της P&G (2013-2017), ενώ έχει εργαστεί επι σειρά ετών στο τμήμα Trade Marketing με αντικείμενο τον σχεδιασμό της εμπορικής πολιτικής τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Δυτική Ευρώπη.
Η SEPTONA ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1975 και δραστηριοποιείται σε πάνω από 70 χώρες. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς παραγωγούς στην αγορά της προσωπικής υγιεινής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σκλαβενίτης αλλάζει τα δεδομένα στο λιανεμπόριο–Τι θα καθορίσει την επόμενη μέρα στον κλάδο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Λεωνίδας Θεόκλητος που αγόρασε το 21% της Mart από τον Σκλαβενίτη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΒ Βασιλόπουλος: Οι πρώτες απώλειες λόγω Σκλαβενίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψυχρολουσία Ερντογάν στον ΟΗΕ: Μόλις 3 ψήφους έλαβε ο Σινιρλίογλου για τη Γενική Γραμματεία – Ο ρόλος Ελλάδας και Κύπρου
- BC Partners: O Νίκος Σταθόπουλος εγκαταλείπει το Ηνωμένο Βασίλειο και μεταφέρει την έδρα του στην Ελλάδα
- Anthropic: Στον «αέρα» η IPO των 100 δισ. δολαρίων μετά το παγκόσμιο sell off στις ΤΝ μετοχές
- Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στη Super League με ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.