Ο Λεωνίδας Θεόκλητος είναι διευθύνων σύμβουλος της Mart Cash & Carry και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σκλαβενίτης από το 2015. Είναι ο άνθρωπος που συμμετείχε ενεργά στην εκπόνηση του σχεδίου διάσωσης της Μαρινόπουλος για λογαριασμό της Σκλαβενίτης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων για τη Βιομηχανική Ανάπτυξη (ΕΤΕΒΑ Α.Ε.) το 1986 και από το 1994 έχει υπηρετήσει σε διάφορες εκτελεστικές θέσεις στην Εγνατία Τράπεζα, την Τράπεζα της Στερεάς Ελλάδας και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε διάφορες εταιρείες του χρηματοπιστωτικού και εμπορικού τομέα. Από το 2009 έως το 2012 κατείχε τις θέσεις του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας και του Προέδρου του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας.
Πριν αναλάβει καθήκοντα στην Σκλαβενίτης, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στην Ελγέκα. Εδώ και πολλά χρόνια συνδέεται με την κ. Μαρία Σκλαβενιτη , αδελφή του κ. Μάκη Σκλαβενίτη. Προ ημερών εξαγόρασε το το 21% της Mart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκλαβενίτης: Η πορεία τις γιορτές, το Mart και οι προμηθευτές…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΕΕ εντείνει τις πιέσεις στην Ρωσία – Σχέδια για ταχύτερη απεξάρτηση από το ρωσικό υγροποιημένο φυσικό αέριο
- Τσιάρας για ευλογιά: Εμβολιασμός μόνο με επιστημονική τεκμηρίωση
- Βουλή – Τέμπη: Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για τον Καραμανλή – Ποια είναι
- Ταξί: Νέα απεργία 18 ωρών από τα ξημερώματα της Κυριακής
