• Business

    Και νέα παραίτηση στη Folli Follie-Επιβεβαίωση mononews

    Δημήτρης Κουτσολιούτσος

    Δημήτρης Κουτσολιούτσος


    Έκανε πράξη την παραίτησή του ο κ. Γεώργιος Κ. Κυριακός από το ΔΣ της Folli Follie

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Folli Follie o κ. Γεώργιος Κυριακός υπέβαλε εχθές στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

    Νωρίτερα το mononews.gr έγραφε πως εν αναμονή των παρεμβάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη διοίκηση της Folli Follie, άλλο ένα μέλος φέρεται να είναι έτοιμο να υποβάλλει την παραίτηση του από την αμαρτωλή εταιρεία.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως στην επιστολή παραίτησης επισημαίνει ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην εταιρεία και πως δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίσει, μετά και την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους ομολογιούχους για την συμφωνία αναδιάρθρωσης.

    Όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες μετά την χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, το οποίο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, εκλέγοντας ομόφωνα στη θέση του προέδρου τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη.

    Υπενθυμίζεται πριν από λίγες μέρες την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρώην πρόεδρος του δ.σ., Αβραάμ Γούναρης, μετά την κίνηση του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, να ζητήσει την αντικατάσταση μελών του διοικητικού συμβουλίου με πρόσωπα της αρεσκείας του. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Νίκου Κανελλόπουλου.

    Να σημειωθεί πως χθες, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα. Οπως αναφέρει η εταιρεία στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατόπιν της παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. κ., εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη. Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, ως εξής:

    1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
    2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΣΑΜΙΟΣ – Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
    3. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο. ΦΑΛΔΑΜΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. ΒΑΛΑΧΗΣ – Μη Εκτελεστικό Μέλος
    7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    8. ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    9. ΖHANG G. HAOLEI – Μη Εκτελεστικό Μέλος

    Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται πως το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε όπως προτείνει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που έχει συγκληθεί για την 20ή Φεβρουαρίου 2020 ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου: κ.κ. Ανδρέας Κουτoύπης, Γεώργιος Ιωαννίδης και Νικόλαος Φαλδαμής.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνέχεια, με ομόφωνη απόφασή του, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει απρόσκοπτα τις εργασίες της σκοπούμενης αναδιάρθρωσης σε συνεργασία με τους ομολογιούχους, με στόχο την ανακοίνωση της πρόσκλησης των πιστωτών για την παροχή συγκατάθεσης (consent solicitation) στον ήδη
    προγραμματισθέντα και ανακοινωθέντα χρόνο.



    ΣΧΟΛΙΑ