• Business

    Καραμούζης-Νανόπουλος: Η συνάντηση και το γεύμα των δυο στο 17. Τι συζήτησαν

    • Contributor
    Νίκος Καραμούζης. Πρόεδρος Eurobank

    Νίκος Καραμούζης,


    Στο Κολωνάκι στο bar -restaurant 17 βρέθηκαν το μεσημέρι της Τεταρτης δύο γνωστοί τραπεζίτες, παλιοί γνώριμοι και συνεργάτες επί σειρά ετών στη Eurobank, οι κ.κ. Νίκος Καραμούζης και Νίκος Νανόπουλος. Οι δύο τραπεζίτες συναντήθηκαν το μεσημέρι στο «17» και κατά τη διάρκεια του γεύματος τους είχαν πολλά να θυμηθούν και ακόμα περισσότερα να συζητήσουν σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

    Η αξιολόγηση που πρέπει να κλείσει, η διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, η κρίση στον Τύπο με την κατάρρευση του ιστορικού συγκροτήματος του ΔΟΛ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι δύο τραπεζίτες. Ο κ. Καραμούζης, ως πρόεδρος της Eurobank αλλά και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα με ομιλίες και τοποθετήσεις σε διεθνή for a έχει επισημάνει την αναγκαιότητα να κλείσει σύντομα η αξιολόγηση καθώς είναι προαπαιτούμενο αλλά και θα δώσει «σήμα» προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα ότι το γρανάζι της ελληνικής οικονομίας αρχίζει και πάλι να παίρνει στροφές.

    Από την άλλη ο κ. Νίκος Νανόπουλος -πρώην διευθύνων σύμβουλος της Eurobank από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013- μετέχει σήμερα στη διοικητική ομάδα που «τρέχει» το fund Damma, το οποίο έχει δημιουργήσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημ. Δασκαλόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Καραμούζης: Tι σημαίνει η εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ένωσης Τραπεζών

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Καραμούζης: Το σοκ των 90 ημερών

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Καραμούζης: Βραβεύουμε επιχειρήσεις που μεγαλουργούν σε καιρό πολέμου



    ΣΧΟΛΙΑ