• Business

    Exin Group: Η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος

    • NewsRoom
    Εθνική Ασφαλιστική


    Η Exin παραμένει αποφασισμένη να κλείσει γρήγορα η συναλλαγή της Εθνικής Ασφαλιστικής, εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος, απαντά με νέα ανακοίνωσή του ο Όμιλος Exin, μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η υπόθεση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ύστερα από την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια Calamos Family Partners.

    Η Calamos Family Partners ζητά από τον ολλανδικό Όμιλο Exin την άμεση εξόφληση ποσού άνω των 41 εκατ. δολαρίων.

    Ωστόσο, όπως αναφέρει στην τελευταία ανακοίνωσή του ο Όμιλος Exin, παρότι έχει ενημερωθεί σχετικά με το θέμα, είναι αρχή του να μη σχολιάζει διαδικασίες αυτού του είδους.

    Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι Ελληνοαμερικανοί Τζον Κάλαμος και Τζον Κουδούνης, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες ώρες εμφανίζονταν ως συνιδρυτές και εταίροι της EXIN Partners, της εταιρείας που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια του Ομίλου EXIN, «εξαφανίστηκαν» από τον ιστότοπο της EXIN Partners, καθώς, μαζί με την αγωγή, ζήτησαν να μην εμφανίζονται πουθενά τα ονόματα τους σε σχέση με την EXIN.

     

     

    Πλέον, στον ιστότοπο εμφανίζεται μόνον ο Ματ Φέρφιλντ, ο οποίος από «συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος» έγινε σκέτος «ιδρυτής»…



    ΣΧΟΛΙΑ