• Business

    J&P ΑΒΑΞ: Με την ανανεωμένη ονομασία «Άβαξ» από τις 2 Μαΐου

    • NewsRoom
    Χρήστος Ιωάννου, Πρόεδρος J&P-Άβαξ

    Χρήστος Ιωάννου, Πρόεδρος J&P-Άβαξ


    Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να αλλάξει και επισήμως η ονομασία της εταιρείας «J&P ΑΒΑΞ» σε «Άβαξ», μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε την 27.03.2019 και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την αλλαγή της ονομασίας. Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ενέκρινε την τροποποίηση της ονομασίας και των άρθρων του Καταστατικού, για τα οποία είχε αιτηθεί αλλαγή η εταιρεία. Όπως πληροφορεί η ανακοίνωση, η εταιρεία θα λειτουργήσει υπό τη νέα ονομασία της από την 02.05.2019.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Η εταιρεία J&P ΑΒΑΞ -Άβαξ Ανώνυμη Εταιρεία – Εργοληπτική – Τουριστική – Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων, με διακριτικό τίτλο «J&P ΑΒΑΞ -Άβαξ Α.Ε» ανακοίνωσε ότι, την 27.03.2019, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Άβαξ Ανώνυμη Εταιρεία – Εργοληπτική – Τουριστική – Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων», με διακριτικό τίτλο «Άβαξ ΑΕ».

    Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με την υπ’ αριθμ. 40094/09.04.2019 απόφασή του, η οποία καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) την 09.04.2019, με κωδικό αριθμό καταχώρισης 1720911, ενέκρινε την τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Καταστατικού της εταιρίας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στη συνεδρίασή του της 23.04.2019, ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

    Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρίας, ορίζεται ότι από τις 02.05.2019, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Άβαξ Ανώνυμη Εταιρεία – Εργοληπτική – Τουριστική – Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων», με διακριτικό τίτλο «Άβαξ ΑΕ». Στην Αγγλική γλώσσα, η νέα επωνυμία αποδίδεται αντίστοιχα ως «Avax Societe Anonyme – Contracting – Touristic -Commercial -Industriao -Building Materials and Equipment» και ο διακριτικός τίτλος ως «Avax SA».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπογραφή σύμβασης της κοινοπραξίας ΑΒΑΞ-ΤΕΡΝΑ για το καζίνο στη Λεμεσό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bonatti και ΑΒΑΞ διεκδικούν την κατασκευή του IGB

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα αρχή για την ΑΒΑΞ με ενισχυμένο το ποσοστό της οικογένειας Ιωάννου



    ΣΧΟΛΙΑ