• Business

    Ιntrasoft: Παρέδωσε ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης στο Μπενίν

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Μάνος. Επικεφαλής Intrasoft

    Αλέξανδρος Μάνος. Επικεφαλής Intrasoft


    Η Ιntrasoft International παρέδωσε την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ECTN (Electronic Cargo Tracking Note), ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με το Bureau International Maritime (BIM) και το λιμάνι του Κοτονού (Port Autonome de Cotonou, PAC), στη Δημοκρατία του Μπενίν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας του Φεβρουαρίου του 2017 με τη BIM, η Ιntrasoft ανέπτυξε την πλατφόρμα ECTN, παρέχοντας επιπρόσθετα τελωνειακές και ναυτιλιακές υπηρεσίες για την διεκπεραίωση των τελωνειακών δηλώσεων που υποβλήθηκαν στο PAC. Συγχρόνως η Ιntrasoft θα παραμείνει υπεύθυνη για την συνεχή επικαιροποίηση και συντήρηση της πλατφόρμας.

    Η πλατφόρμα ECTN μπήκε στην παραγωγή την 1η Νοεμβρίου, 2017. Η αρχιτεκτονική της βασίζεται στις αρχές SOA (Service Oriented Architecture). Ο στόχος της πλατφόρμας ECTN είναι να παρακολουθείται πλήρως η κυκλοφορία προς το λιμάνι του Κοτονού και να παρέχεται ξεκάθαρη εικόνα των διαφόρων τύπων φορτίου που μεταφέρονται ανά πάσα στιγμή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Αλέξανδρος Μάνος Intrasoft International
    Αλέξανδρος Μάνος, CEO Intrasoft International

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntrasoft International σχολίασε: «Η συνεργασία μας με το BIM και η χρήση της πλατφόρμας ECTN είναι εξαιρετικά σημαντικές ως μέρος της στρατηγικής μας να ηγηθούμε παγκοσμίως στην αγορά προϊόντων λογισμικών για τελωνεία (e-customs). Προσδοκούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία αυτή και σε άλλες χώρες της Αφρικής προσφέροντας την εμπειρία μας στην ευρύτερη περιοχή.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Σωκράτης Κόκκαλης, η «μάχη» στον Άρειο Πάγο και το «στοίχημα» των 9,7 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intracom: Οριστικό τέλος στο θέμα της Teledome βάζει ο Άρειος Πάγος



    ΣΧΟΛΙΑ