• Business

    INTRALOT: Υπογράφηκε η σύμβαση με την Ολλανδική NederlandseLoterij

    • NewsRoom
    Κεραστάρης Intralot

    Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot


    Την ανακοίνωση της υπογραφής συμβολαίου με την NEDERLANDSELOTERIJ που αφορά στην παροχή Κεντρικού Συστήματος και την εγκατάσταση τεχνολογικών λύσεων σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης στην Ολλανδία, ανακοίνωσε η INTRALOT.

    Σε δηλώσεις του ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NederlandseLoterij κ. ArjanBlok δήλωσε: «είμαστε πεπεισμένοι ότι η INTRALOT είναι σε θέση να μας παράσχει την ποιότητα και ευελιξία που χρειαζόμαστε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις μια ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς». Με την σειρά του  Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της INTRALOT κ. Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: «Μέσω αυτής της ευκαιρίας συνεργασίας θα παρέχουμε τις τελευταίες τεχνολογικές μας καινοτομίες ενός ευέλικτου, σπονδυλωτού Κεντρικού Συστήματος»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Η INTRALOT ανακοινώνει την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με την NEDERLANDSELOTERIJ, τον διαχειριστή της Ολλανδικής Κρατικής Λοταρίας και πολλών άλλων εμπορικών σημάτων τυχερών παιχνιδιών, κατόπιν διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας.
    Το αντικείμενο του έργου αφορά στην παροχή Κεντρικού Συστήματος και την εγκατάσταση τεχνολογικών λύσεων από την INTRALOT σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης της NEDERLANDSELOTERIJ με μετάβαση κατά τη διάρκεια του 2019.

    Η NEDERLANDSELOTERIJ δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 από την συγχώνευση των NederlandseStaatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Miljonenspel, LuckyDay και Krasloten. Αποστολή της είναι να επενδύει για μια ευτυχέστερη και υγιέστερη κοινωνία μέσω της συνεισφοράς σημαντικών μεριδίων ύψους 37% των εσόδων της σε εθνικούς αθλητικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το υπόλοιπο 63% αποδίδεται στο Δημόσιο Ταμείο της Ολλανδίας.

    Ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NederlandseLoterij κ. ArjanBlok δήλωσε: «Κατόπιν μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής διαγωνιστικής διαδικασίας κατά την οποία συγκρίναμε υπηρεσίες κορυφαίων παρόχων τεχνολογίας της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, είμαστε πεπεισμένοι ότι η INTRALOT είναι σε θέση να μας παράσχει την ποιότητα και ευελιξία που χρειαζόμαστε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις μια ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς».

    Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της INTRALOT κ. Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιλογή μας από την NederlandseLoterij ως προμηθευτή του νέου Κεντρικού Συστήματος και της λύσης τερματικών. Μέσω αυτής της ευκαιρίας συνεργασίας θα παρέχουμε τις τελευταίες τεχνολογικές μας καινοτομίες ενός ευέλικτου, σπονδυλωτού Κεντρικού Συστήματος που ελαχιστοποιεί το χρόνο μετάβασης των λοταριακών προϊόντων στην αγορά και μειώνει το συνολικό κόστος κτήσης της τεχνολογίας για τον πάροχο μαζί με τα πιο εξελιγμένα τερματικά χειριστή με κάμερα που θα παρέχουν εκπληκτικά οφέλη στον πάροχο και το δίκτυο πρακτόρων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Intralot, οι κερδοσκόποι και ο… «επιμενίδειος ύπνος» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσε στο limit up η Intralot-Αρνείται ότι έχει βγει short στη μετοχή η QCM



    ΣΧΟΛΙΑ