• Business

    Intralot: Υπογράφεται πολυετής συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μπέιζμπολ των ΗΠΑ


    Συμφωνία με την Διοργανώτρια Αρχή του Πρωταθλήματος Μπέιζμπολ των ΗΠΑ MLB (Major League Baseball), για να γίνει Επίσημος Συνεργάτης της, με την έναρξη της επίσημης σεζόν του 2020 κατά την οποία θα διεξαχθούν 60 αγώνες, υπέγραψε η θυγατρικής της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc.

    Με τη συμφωνία αυτή η Intralot Inc. αποκτά το δικαίωμα χρήσης όλων των επίσημων στατιστικών στοιχείων της MLB, εμπορικών σημάτων και λογοτύπων στις πλατφόρμες αθλητικού στοιχήματος που διαχειρίζεται.

    Η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό με άλλες συνεργασίες της Intralot Inc., θα ωφελήσει άμεσα τις Λοταρίες και τους παίκτες τους, αναβαθμίζοντας την παικτική εμπειρία, τόσο στο επίγειο δίκτυο σημείων πώλησης, όσο και στο διαδικτυακό. Η φετινή σεζόν της MLB με 60 αγώνες θα είναι μοναδική και η εταιρία ανυπομονεί να προσφέρει στους πελάτες της μια συναρπαστική εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού.

    Ο κ. Byron Boothe, CEO της Intralot Inc., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την MLB, η οποία θα δημιουργήσει στους πελάτες μας και τους φιλάθλους του πρωταθλήματος Μπέιζμπολ μια εξαιρετική εμπειρία στοιχηματισμού. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για τη φετινή σεζόν και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε την καλύτερη λύση αθλητικού στοιχηματισμού, αξιοποιώντας αυτή τη σημαντική συνεργασία».



    ΣΧΟΛΙΑ