• Business

    Intralot: H συνεισφορά των θυγατρικών της στη Βουλγαρία στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot


    Ανακοίνωση για την συνεισφορά των θυγατρικών της στη Βουλγαρία, Eurofootball και Eurobet, στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου το 9μηνο, εξέδωσε η Intralot σε συνέχεια χθεσινής ενημέρωσης σχετικά με τη δραστηριότητά της στη γειτονική χώρα.

    Όπως αναφέρει:

    Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 24ης Φεβρουαρίου 2020, η εταιρία ΙΝΤΡΑΛΟΤ σημειώνει ότι η συνεισφορά της Eurofootball Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €178,7 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών, σε €14,6 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €7,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €5,8 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.

    Επιπλέον, η συνεισφορά του ομίλου Eurobet Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €43,1 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών, σε €4,7 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €2,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €20,2 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.



    ΣΧΟΛΙΑ