• Business

    INTRALOT: Διάκριση στο Bloomen Blockchain Hackathon με το πρώτο βραβείο στον Βασίλη Κελέρη

    Intralot

    Χρήστος Δημητριάδης, CEO Intralot


    Η INTRALOT με χαρά ανακοινώνει ότι ο Βασίλης Κελέρης, Automation Test Engineer, είναι ο νικητής του Bloomen Blockchain Hackathon, ενός διεθνούς προγράμματος που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του EU Horizon 2020 και συντονίζεται από μια κοινοπραξία κορυφαίων εταιριών.

    Το πρόγραμμα διερευνά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία Blockchain μπορεί να αξιοποιηθεί στην καλύτερη διαχείριση του ψηφιακού περιεχομένου. O διαγωνισμός έλαβε χώρα ψηφιακά σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Bloomen στις 28-29 Μαΐου, 2020.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Χρήστος Δημητριάδης σχολίασε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Βασίλη, έναν διακεκριμένο επαγγελματία της ομάδας μηχανικών της INTRALOT, για τη δημιουργία μιας καινοτόμας decentralized εφαρμογής. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής του Blockchain, οι λοταρίες και οι διοργανωτές τυχερών παιχνιδιών μπορούν να εφαρμόσουν νέα επιχειρηματικά και λειτουργικά μοντέλα για να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό».

    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή την υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Βασίλης Κελέρης. «Πάντα ήθελα να δημιουργήσω μια κοινωνική πλατφόρμα μουσικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Blockchain, η οποία θα είναι δωρεάν, εύκολη στη χρήση και προσβάσιμη από όλους, και το Bloomen Hackathon ήταν η κατάλληλη διοργάνωση. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της INTRALOT, μιας εταιρίας που πρωτοπορεί και ηγείται στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών μέσω της καινοτομίας, ακεραιότητας και έμπνευσης».

    Η πρόκληση για τους συμμετέχοντες ήταν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που θα αξιοποιεί νέες τεχνολογικές, κοινωνικές και οικονομικές παραμέτρους που έχουν αναπτυχθεί στην εποχή του Blockchain. Ο Βασίλης ανέπτυξε το “Music.Book”, μια εφαρμογή για τη μουσική κοινότητα βασισμένη στην τεχνολογία του Blockchain. Η βασική ιδέα είναι η άμεση σύνδεση θαυμαστών και μουσικών σε ένα διαφανές και ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον Blockchain, όπου οι θαυμαστές μπορούν να στηρίξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bloomen Blockchain Hackathon επισκεφθείτε το www.bloomen.io.



    ΣΧΟΛΙΑ