• Business

    Intrakat: Εντός Ιουλίου η παράδοση του αεροδρομίου Μυκόνου, σε τροχιά ολοκλήρωσης τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης, Κω

    Τι βλέπει η αγορά πίσω από το ράλι της Κέκροψ

    Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Intrakat


    Εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου ενώ σε τροχιά ολοκλήρωσης βρίσκονται τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω, αναφέρει η Intrakat σε σχετική ανακοίνωση, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Αχ. Καραμανλή στο αεροδρόμιο Σαντορίνης, αυτό το Σαββατοκύριακο.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία, έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, καταβάλλοντας τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι παρενέργειες του Covid-19 στην λειτουργία των εργοταξίων της εταιρείας, αναπτύσσοντας μια τεχνογνωσία μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα μέσα σε ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία, την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Σαντορίνη για το “άνοιγμα” του Ελληνικού τουρισμού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, CEO Intrakat και τους κ.κ. Βαγγέλη Μπαλτά, CFO και Ηλία Μαραγκάκη, COO Fraport Greece.

    Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, τον κ. Δημήτρη Παππά Εντεταλμένο Σύμβουλο Intrakat καθώς και τον κ. Bill Fullerton, CTO Fraport Greece.

    Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε στο πλαίσιο των επισκέψεων “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fraport Greece για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Intrakat σ’ αυτό το δύσκολο και παγκόσμια μοναδικό εγχείρημα που αφορά την υλοποίηση μέσω EPC contract ταυτόχρονα 14 αεροδρομίων σε λειτουργία”.



    ΣΧΟΛΙΑ