ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE), θυγατρικής της Intracom Holdings, στο Κορωπί επισκέφθηκε, ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Ταξίαρχος Jassim Shurafa.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Ακόλουθος Άμυνας, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκε για τις προοπτικές βιομηχανικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε. σε προγράμματα ενδιαφέροντος.
Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι βέλτιστες μέθοδοι και η στρατηγική για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.
Ο Ταξίαρχος Shurafa είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παραγωγής της IDE, εστιάζοντας στο εξαιρετικό δυναμικό της εταιρείας που οδήγησε τις εξαγωγές της στο 93% κατά μέσο όρο του κύκλου εργασιών της κατά την τελευταία δεκαετία.
Διαβάστε επίσης:
Intracom: H μετοχική σύνθεση και σχέδια της Intrakat μετά την απορρόφηση της ΓΑΙΑ ΑΝΕΜΟΣ
Λαγκάρντ (EKT): Πολύ νωρίς να συζητηθεί η ολοκλήρωση του έκτακτου προγράμματος αγοράς ομολόγων
Ebury: Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας – «Τρέχει» ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Ο πρόεδρος Ματαρέλα ζήτησε να γίνει σεβαστή η Ολυμπιακή Εκεχειρία
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.