• Business

    Ειδικός Διαπραγματευτής της Ικτίνος η Alpha Finance

    Ικτίνος

    Ευάγγελος Ν. Χαϊδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.


    Η εταιρεία Ικτίνος γνωστοποίησε πως η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη συνεδρίαση της 21.03.2019, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρίας. Ειδικός Διαπραγματευτής λοιπόν ορίζεται το μέλος της ΕΧΑΕ, «Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ».

    Η «Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ» έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εταιρία, διάρκειας ενός έτους, η οποία έχει ως εναρκτήριο ημερομηνία την Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019.

    Από την ημέρα ενάρξεως της Ειδικής Διαπραγματεύσεως, ο Ειδικός Διαπραγματευτής αναλαμβάνει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της Ειδικής Διαπραγματεύσεως επί των Μετοχών της Εταιρίας.

    «Οι υποχρεώσεις αυτές προβλέπονται από την κειμένη νομοθεσία, όπως τροποποιούμενη εκάστοτε ισχύει. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει να διαβιβάζει, για ίδιο λογαριασμό, σε συνεχή βάση, ζεύγη εντολών αγοράς και πωλήσεως, που εισάγονται ταυτόχρονα στο σύστημα του Χ.Α.

    • σε τιμές η διαφορά των οποίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τη σχετικώς προβλεπόμενη από το Χ.Α. μέγιστη απόκλιση τιμής και
    • για ποσότητα τεμαχίων, η οποία δεν πρέπει να υπολείπεται ανά εντολή της σχετικώς προβλεπόμενης ελάχιστης ποσότητας τεμαχίων, όπως αυτή υπολογίζεται και ανακοινώνεται από το Χ.Α

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ικτίνος Ελλάς: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης από την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευ. Χαϊδάς (Ικτίνος): Επενδυτικό «μπουμ» μετά τις εκλογές-Στάση αναμονής από τους επενδυτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ικτίνος: Εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού των 14 εκ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ