• Ροή Ειδήσεων

    Ικτίνος Ελλάς: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης από την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

    • NewsRoom
    Ικτίνος

    Ευάγγελος Ν. Χαϊδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.


    Την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της «ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», αναλαμβάνει, στο εξής, η «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ», σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης. Η ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε, με σχετική απόφασή της, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 21 Φεβρουαρίου 2019, τη συγκεκριμένη ανάθεση ιδιότητας στη «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ». Η συγκεκριμένη ανάθεση στόχο έχει να ενισχύσει τη ρευστότητα των μετοχών της «ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και η απόφαση ορίζει ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη σημερινή, 25 Φεβρουαρίου 2019.

    Οι βασικοί όροι της σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η ΙΚΤΙΝΟΣ με τη Eurobank Equities είναι οι εξής:

    • Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει την συμφωνηθείσα αμοιβή στην Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.
    • Η ως άνω σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Χαϊδάς (Ικτίνος): Επενδυτικό «μπουμ» μετά τις εκλογές-Στάση αναμονής από τους επενδυτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ικτίνος: Εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού των 14 εκ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ικτίνος: Στα 17,2 εκατ. τα προ φόρων κέρδη στο 9μηνο – Αύξηση πωλήσεων 30,6%



    ΣΧΟΛΙΑ