• Business

    Ιασώ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την πώληση του 97,2% του Ιασώ General

    • NewsRoom

    Δρ Γεώργιος Σταματίου, πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ


    Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την πώληση του 97,2% του Ιασώ General στη Hellenic Healthcare πραγματοποιεί η εταιρεία Ιασώ στις 22 Ιανουαρίου.

    Στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος μετόχων της μειοψηφίας, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

    1. Αναλυτική ενημέρωση των μετόχων, μέσω της Γενικής Συνέλευσης, σχετικά με i) τους ειδικότερους όρους και συμφωνίες της σύμβασης αγοραπωλησίας για την πώληση του ποσοστού 97,2% των μετοχών που κατέχει η εταιρεία στη θυγατρική της εταιρεία «ΙΑΣΩ General» στην Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με έδρα το Λουξεμβούργο και επωνυμία “Hellenic Healthcare S.a.r.l.” (η Σύμβαση),  ii) τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της Συμβάσεως στην οικονομική θέση της Εταιρείας, iii) τη σκοπούμενη χρήση του τιμήματος της Σύμβασης και το επιχειρηματικό σχέδιο που ακολουθεί αυτήν (τη Σύμβαση).

    2. Έγκριση της υπό στοιχ. 1. Σύμβασης ή αναβολή της λήψης απόφασης σε επόμενη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να χορηγηθεί η εκπόνηση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οικονομοτεχνικής μελέτης από εγνωσμένης φήμης διεθνή εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβουλών, με θέμα την αποτίμηση της πωλούμενης συμμετοχής, αφού συνυπολογιστούν οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της Συμβάσεως στην οικονομική θέση της Εταιρίας.

    Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης επί  των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε Επαναληπτική Συνέλευση την 5η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας απαρτία ούτε στην ως άνω Επαναληπτική Συνέλευση και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε δεύτερη Επαναληπτική Συνέλευση την 20ή Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξαφνικός πόλεμος στο ΙΑΣΩ: Ο Σπυρίδης, ο Θεοχαράκης και η Euromedica

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέλαση CVC Capital στην υγεία: Πήρε και το ΙΑΣΩ General



    ΣΧΟΛΙΑ