ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 36 κινεζικές εταιρίες καταγράφηκαν στη λίστα Ιουλίου των 100 καλύτερων εταιρειών λογισμικού παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα με βάση τα έσοδά τους.
Οι ίδιες κινεζικές εταιρείες αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 39,1% των συνολικών εσόδων των 100 καλύτερων εταιρειών στο παγκόσμιο κατάστημα εφαρμογών App Store και στο Google Play τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία ανάλυσης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, της εταιρείας Sensor Tower.
Τον προηγούμενο μήνα, οι 36 κινεζικές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού παιχνιδιών κινητών τηλεφώνων είχαν έσοδα περίπου 2,39 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.
Η Tencent βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των κινεζικών εταιρειών παραγωγής παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με τα έσοδά της, ενώ ακολουθούσαν η NetEase και η miHoYo.
Διαβάστε ακόμη:
Οι 120 ώρες που συντάραξαν την Ελλάκτωρ
Οι χάρτινες αποδείξεις ξανά στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης