• Business

    Η ΕΤΑΔ απαντά για τη μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές

    Στέφανος Δ. Βλαστός

    Στέφανος Δ. Βλαστός


    Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός τοποθετήθηκε σχετικά με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές, στο πλαίσιο της σχετικής ΚΥΑ, απαντώντας στον δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Ιωάννη Σταθά

    Στην δημόσια απάντησή του, ο κ. Βλαστός αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

    «Εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονικά συγκυρίας λόγω της εξάπλωσης της πανδημικής κρίσης προτεραιότητα μας στο πλαίσιο λειτουργίας της Εταιρείας και των Επιχειρηματικών της Μονάδων είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην τήρηση της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία με γνώμονα τον περιορισμό της διασποράς του ιού και τη διασφάλιση πρωτίστως της δημόσιας υγείας των πολιτών. Εφόσον έχουμε όλοι ως απώτερο στόχο το όσο πιο άμεσο άνοιγμα της οικονομίας και την στήριξη του αθλητισμού, θα πρότεινα να συστρατευθούμε στο πλαίσιο της λογικής, της καλόπιστης συνεργασίας και των εκάστοτε αρμοδιοτήτων μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και των λοιμωξιολόγων την στιγμή που λόγω κορονοϊού είναι αυτοί που δίνουν τις κατευθύνσεις. Και καλό είναι να περάσουμε αυτή την κρίση ενωμένοι και όχι διχασμένοι», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ.

    Την ίδια στιγμή, ο κ. Βλαστός εξηγεί ότι η πρωτοβουλία για την κάλυψη εκ μέρους του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) της οικονομικής δαπάνης του ιατρού και του ασθενοφόρου, παρότι καλοπροαίρετη και ευπρόσδεκτη, δεν αποτελεί τη μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός Χιονοδρομικού Κέντρου, όπως αυτό του Παρνασσού και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού.

    Διαβάστε ακόμη:

    Υπερταμείο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Άγονος ο διαγωνισμός για την πώληση του ακινήτου της ΕΤΑΔ

    ΕΤΑΔ: Στον Δήμο Βόλου περνά το Πανθεσσαλικό Στάδιο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ