Business

H ΥALCO εξοπλίζει το νέο 5* ξενοδοχείο IKOS ANDALUSIA στην Ισπανία

  • NewsRoom

IAN Palm Trees


Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας τής εταιρείας με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani / Ikos Group

Η YALCO, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/ IkosGroup, εξόπλισε με επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπίρουνα, το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία.

Το πολυτελές θέρετρο, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2021, αποτελεί τη δέκατη μονάδα υψηλών προδιαγραφών τού ομίλου Sani/ Ikos την οποία εξοπλίζει η YALCO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Sani/Ikos Group διαθέτει εννέα μοναδικά ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το Sani Resort αναδεικνύεται πρώτο στην κατηγορία World’s Leading Family & Beach Resort στα World Travel Awards 2020, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού ενώ τα Ikos Resorts βραβεύτηκαν ως το Νο1 Luxury All-Inclusive Resort στον κόσμο από το Trip Advisor.

Η YALCO, από την πλευρά της, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σε όλη την πορεία ανάπτυξης του ομίλου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζια σκεύη για τα θεματικά εστιατόρια του ομίλου, επιτραπέζια πορσελάνινα σκεύη με εξατομικευμένη διακόσμηση, βασισμένη στην αισθητική του κάθε εστιατορίου όπου χρησιμοποιούνται.

Οι εξατομικευμένες διακοσμήσεις που προσφέρει η YALCO είναι δημιουργίες του in-house δημιουργικού τμήματος και του διακοσμητηρίου που διαθέτει.

Επιπλέον, το τμήμα HO.RE.CA. της YALCO, η οποία το 2020 έκλεισε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, εξοπλίζει τον όμιλο Sani/IkosGroup με μοναδικής αισθητικής εξοπλισμό buffet, είδη bar, σκεύη κι εργαλεία κουζίνας που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται στη χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες, καθώς και trolley housekeeping άρτιας ποιότητας και εργονομίας, θεμελιώνοντας έτσι την αγαστή και πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Σχετικά με την YALCO

Η YALCO-Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε., είναι κορυφαία ελληνική εταιρεία διανομής προϊόντων οικιακής και επιτραπέζιας χρήσης καθώς και ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης (HO.RE.CA.), αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα σημαντικούς ευρωπαϊκούς, αμερικανικούς και ασιατικούς οίκους παραγωγής.

Ταυτόχρονα, η YALCO παράγει τις πορσελάνες ΙΩΝΙΑ καθώς και τα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη FEST, τα οποία κατέχουν μερίδιο 45% της ελληνικής αγοράς και εξάγονται σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία και εκθεσιακούς χώρους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο καθώς και ένα σύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής στα Οινόφυτα Βοιωτίας, με χωρητικότητα που ξεπερνά τις 30.000 παλέτες.

Η YALCO ιδρύθηκε στη Δράμα το 1920 ως οικογενειακή επιχείρηση και στην εκατονταετή της πορεία εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους.

Χάρη στη συνετή διαχείριση, τον προσανατολισμό στους μακροπρόθεσμους στόχους της και την καίρια αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών, η YALCO παραμένει μία από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ επενδύει στο μέλλον εστιάζοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, τις πωλήσεις και τη διεύρυνση της εξαγωγικής της δραστηριότητας μέσω των ισχυρών brands FEST και ΙΩΝΙΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Οι εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης μέτοχοι στην Ελλάκτωρ με ποσοστό 25%

Alpha Bank: Καταναλωτική δαπάνη, αποταμίευση και πλούτος σε Ελλάδα και Ευρωζώνη – Συγκριτική ανάλυση

Μορίν Σικέτ: H πρώην CEO της Chanel γίνεται πρόεδρος της Credo και δείχνει πως η βιώσιμη ομορφιά, είναι γυναικεία υπόθεση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ