• Business

    H δυναμική πορεία της Novibet στο προσκήνιο

    • NewsRoom


    Μια δυναμική πορεία  ανάπτυξης ακολουθεί η Novibet.

    Οι δείκτες που ισχυροποιούν την αναπτυξιακή της τροχιά είναι: η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της, οι διεθνείς διακρίσεις, η εδραίωση της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και το σύγχρονο εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας όπως αποδεικνύεται και από τις πιστοποιήσεις Great Place to Work 2022 & 2023 που έχει λάβει η εταιρεία.

    Ταυτόχρονα η Novibet με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με πρεσβευτές τους κορυφαίους αθλητές Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Τσιμίκα, μέσω του προγράμματος “Giant Heart” εστιάζει σε δράσεις που αφορούν οργανισμούς με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, συνεισφέροντας ενεργά στην κοινωνία.

    Επέκταση στη Κρήτη με νέο hub και αύξηση ανθρώπινου δυναμικού

    Η Novibet τον Απρίλιο του 2023 επεκτάθηκε σε νέα γραφεία ενώ εντός του 2023, θα αποκτήσει ένα επιπλέον hub στο Ηράκλειο Κρήτης. Με αυτή την προσθήκη, η Novibet θα διαθέτει πλέον τέσσερα hubs στην Ελλάδα και ένα στην Μάλτα, απασχολώντας συνολικά πάνω από 700 εργαζόμενους, σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής της.

    Ταυτόχρονα, επενδύοντας συνεχώς στην ελληνική αγορά εργασίας, η εταιρεία ανοίγει κάθε μήνα περισσότερες από 80 νέες θέσεις, όπως μπορεί κάποιος να δει στη σελίδα ευκαιριών καριέρας careers.novibet.com της εταιρείας.

    Με μέσο όρο ηλικίας των εργαζομένων τα 32 έτη, η Novibet αποτελεί τον ιδανικό εργοδότη για την Generation Y, σε τομείς όπως αυτοί της τεχνολογίας λογισμικού, του marketing, των νομικών υπηρεσιών, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και της δημιουργίας της βέλτιστης εμπειρίας καταναλωτή.

    Η εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους νέους υποψήφιους φαίνεται άλλωστε και από τα πάνω από 25.000 βιογραφικά που έλαβε το προηγούμενο έτος, ενώ μόνο κατά το 2022 η εταιρεία πραγματοποίησε 2.600 συνεντεύξεις.

    Διεθνή βραβεία και διακρίσεις

    Τον φετινό Ιούνιο, η Novibet έλαβε το βραβείο για την ‘Πιο Καινοτόμα Πλατφόρμα Αθλητικού Στοιχήματος Διεθνώς – Innovation in sports betting’ στην κορυφαία κλαδική διοργάνωση EGR Marketing & Innovation Awards 2023.

    Το βραβείο αυτό έρχεται να προστεθεί στη σειρά των άλλων διεθνών βραβείων που έχει αποσπάσει η Novibet τα τελευταία χρόνια, όπως το Βραβείο “Best Marketing Campaign” που έλαβε στα SBC Awards 2022, αλλά και τα Βραβεία “Best Use of Brand Ambassador” και “Best CRM Campaign” που πηρε στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022.

    Το success story της Novibet στη Λατινική Αμερική και το Giant κοινωνικό αποτύπωμα

    Κώστας Τσιμίκας

    Η Novibet επεκτείνεται διεθνώς με ένα δυναμικό success story και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

    Σε αυτό το πλαίσιο, της δραστηριότητά της στη Λατινική Αμερική, η Novibet έχει δημιουργήσει χορηγικές συνεργασίες με ιστορικές ομάδες της περιοχής όπως την ομάδα Fortaleza της Βραζιλίας, τις ομάδες Huachipato και Magallanes της Χιλής και την ομάδα Emelec Sport Club του Εκουαδόρ. Ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία επιλέγει ως παγκόσμιους πρεσβευτές για το brand της, τον κορυφαίο Χιλιανό ποδοσφαιριστή Arturo Vidal, και τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή Guillermo Ochoa.

    Παράλληλα, η Novibet ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, θέτει στο επίκεντρο της προσφοράς της, δράσεις που συνεισφέρουν στο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Σε αυτή την κατεύθυνση, η Novibet το 2021 δημιούργησε το πρόγραμμα «Συμμαχία Αγάπης» Giant Heart, με πρεσβευτές τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Τσιμίκα. Ήδη στα δύο χρόνια λειτουργίας του πρόγραμματος έχει επιτελέσει σημαντικό κοινωνικό έργο.

    Συγκεκριμένα μέσω του Giant Heart, έχει υλοποιηθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης 13 γηπέδων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο όλοι οι πολίτες και κυρίως η νέα γενιά  να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς, ποιοτικές και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις.

    Παράλληλα το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet υποστηρίζει μεταξύ άλλων, σημαντικούς φορείς με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα όπως: το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την πρωτοβουλία “UniquAll” για την εξέλιξη παιδιών στο φάσμα του αυτισμού μέσω του αθλητισμού, τον Αθλητικό Όμιλο “ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ” και τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος για την εκπλήρωση εννέα ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

    Οι νέες αγορές, η συνεχή καινοτομία, η ουσιαστική υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων και οι άνθρωποι, συνθέτουν το δυναμικό σύμπαν της Novibet, που δε σταματά να εξελίσσεται.

    21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Novibet Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια

    Novibet: Δίπλα στο «Άσυλο του Παιδιού»



    ΣΧΟΛΙΑ