• Business

    Grivalia: Έπεσε κάτω από το 5% η συμμετοχή της στην Fidelity Management

    Grivalia Χρυσικός

    Γιώργος Χρυσικός. Grivalia Management


    Η Grivalia Properties ανακοίνωσε ότι το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα η εταιρεία «Fidelity Management & Research Company LLC» έχει κατέλθει του ορίου του 5%, από την 17.11.2016, όπως γνωστοποιήθηκε προς την εταιρεία από την ίδια.

    Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωστοποίηση, η εταιρεία «Fidelity Management & Research Company LLC» στις 17.11.2016 κατείχε έμμεσα ποσοστό 4,99% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφων της Εταιρείας, μέσω ελεγχόμενων από αυτήν οντοτήτων.

    Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Grivalia είχε προχωρήσει στην αγορά του ακινήτου «Arcania Business Center» στο Μαρούσι Αττικής, το συνολικό τίμημα της οποίας θα ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια. Νωρίτερα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει την συμφωνία με την Dimand για την υλοποίηση επένδυσης σε ακίνητο των παλαιών εγκαταστάσεων της Παπαστράτος, ενώ τον περασμένο Μάρτιο την απόκτηση κτιρίου γραφείων ενός ακινήτου επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 68 στην Αθήνα, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή και συνδυάζει εμπορική και γραφειακή χρήση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Grivalia: Απόκτησε το «Arcania Business Center» έναντι 14 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Χρυσικός: Συμμετοχή της Grivalia σε επένδυση 14 εκ. ευρώ στον Πειραιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τεχνική Ολυμπιακή: Τι απαντά η εταιρεία για τις διώξεις στα έργα του ΟΛΘ και ΗΣΑΠ



    ΣΧΟΛΙΑ