ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία διαχείρισης bulker του Έλληνα εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου, Sea Traders, επιβεβαίωσε την παραγγελία για τη ναυπήγηση 10 kamsarmax στο κινεζικό ναυπηγείο Hengli Heavy Industry.
Η συμφωνία ακολούθησε την αρχική επιστολή προθέσεων που υπογράφηκε με το ναυπηγείο παλαιότερα γνωστό ως STX Dalian.
Ο Γιώργος Προκοπίου, ο οποίος ελέγχει επίσης τις ναυτιλιακές εταιρείες, Dynacom Tankers Management και Dynagas με συνολικό στόλο που υπερβαίνει τα 170 πλοία, θα πληρώσει για κάθε πλοίο περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια.
Το κάθε πλοίο, θα είναι χωρητικότητας 82.000 dwt και τα δέκα πλοία θα προστεθούν στο στόλο της Sea Traders, η οποία διαχειρίζεται 38 πλοία όταν παραδοθούν μεταξύ 2025 και 2027.
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Προκοπίου: Το πολυτελές mega yacht Dream στη Φολέγανδρο
Η λίστα με τους 78 top Έλληνες Εφοπλιστές: Όλα τα ονόματα
Εκτός εργασίας 600 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά – «Ουδέν νεώτερον» από τον Γιώργο Προκοπίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
- F1 Βρετανία: Οι επιλογές στρατηγικής
- Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου (Golden Star Ferries): Ζητάμε τη στήριξή στην προσπάθεια να διαμορφωθούν συνθήκες δικαιοσύνης και βιωσιμότητας στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των νησιών
- Ντόναλντ Τραμπ: Και νέα επίθεση κατά της «κομμουνιστικής απειλής» – Η Αμερική επέστρεψε και θέλουμε να την κρατήσουμε σπουδαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.