• Business

    Γιατί εγκαταλείπουν την Barclays δύο κορυφαίοι traders

    • NewsRoom


    Δύο κορυφαίοι traders του πολυεθνικού τραπεζικού ομίλου του Barclays αποφάσισαν να “κάνουν” μια τρέλα. Παραιτήθηκαν από την θέση τους για να τολμήσουν μαζί ένα επιχειρηματικό εγχείρημα.

    Συγκεκριμένα, ο Alex Reyfman, η “κεφαλή” του Barclay, στο τομέα των αλγοριθμικών συναλλαγών, και ο συνεργάτης του Michael Wong, υπεύθυνος της Barclays στο Λονδίνο, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την κορυφαία Βρετανική τράπεζα για να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στον τομέα της τεχνολογίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντος τους, αποφάσισαν να κάνουν αυτή την τολμηρή κίνηση με σκοπό να δημιουργήσουν την δικιά τους fintech εταιρεία, δηλαδή μια εταιρεία οικονομικού τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

    Ο Alex Reyfman, ένας εκ των δύο στελεχών, μιλώντας για την υλοποίηση του εγχειρήματος τους στο Business Insider, αναφέρει ότι πριν κάνουν πράξη την ιδέα τους πρέπει πρώτα υπολογίσουν μια σειρά πραγμάτων, χωρίς να εξηγεί επακριβώς ποια είναι το αντικείμενο της νέας εταιρείας.

    Φυσικά αυτό δεν αποτελεί πρωτόγνωρη τακτική, καθώς έχουν υπάρξει κατά καιρούς και άλλοι εργαζόμενοι της Barclays, οι οποίοι δοκίμασαν την τύχη τους, δημιουργώντας και αυτοί με την σειρά τους δικές τους επιχειρήσεις.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/idioktitis-kani-exosi-stous-enikiastes-tou-epidi-edosan-to-diamerisma-meso-airbnb/50731



    ΣΧΟΛΙΑ