ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ελβετική τράπεζα Credit Suisse αύξησε την τιμή-στόχο του ΟΠΑΠ στα 8,3 ευρώ ανά μετοχή, από τα 7,93 ευρώ που ήταν προηγουμένως. Στην ανάλυσή του ο διεθνής οίκος υποστηρίζει ότι ο τίτλος του οργανισμού αποτελεί αγοραστική ευκαιρία, όπως προκύπτει από τα θεμελιώδη μεγέθη του.
Η Credit Suisse προβλέπει και πιθανό upside από την μικρότερη του αναμενόμενου φορολογική επιβάρυνση. Ακόμα, δήλωσε πως παρακολουθεί στενά το θέμα της τεχνολογίας VLT που θέλει να εισάγει ο ΟΠΑΠ, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο τίτλος είναι “υπερπουλημένος”, ενώ ταυτόχρονα, η πληρωμή μερίσματος της τάξεως των 0,57 ευρώ ανά μετοχή στις 29 Ιουνίου, θα περιορίσει το ρίσκο να καταγράψει πτώση, ένα ρίσκο που έχει να κάνει με την έξοδο του τίτλου από το Stoxx Europe 600 στις 20 Ιουνίου.
Να σημειωθεί πως η τιμή της μετοχής του ΟΠΑΠ διαπραγματευόταν το μεσημέρι της Πέμπτης στα 6,68 ευρώ ανά μετοχή, καταγράφοντας άνοδο της τάξεως του 0,91%, ενώ το περιθώριο ανόδου, σύμφωνα με τη νέα τιμή-στόχο που έδωσε η Credit Suisse, ανέρχεται στο 24%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/avgenopoulos-ti-apanta-stis-dilosis-peri-forodiafigis/54087
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/stilonoun-ta-podia-oi-ergazomeni-sta-limania-ipo-katalipsi-ktirio-tou-olp/53864
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Πρότεινε να μετονομαστεί το κόμμα του σε Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
- Παναθηναϊκός: Έκανε καταγγελία στη Euroleague για τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα
- Όρμπαν: Θα παραστώ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο
- Αραγτσί: Σε περίπτωση επίθεσης από τις ΗΠΑ, το Ιράν θα χτυπήσει αμερικανικές βάσεις στην περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.