ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολική επανεκκίνηση κάνει η Άννα Βίσση στην καριέρα της, καθώς μετά την αποχώρησή της από το Hotel Ερμού, φεύγει και από την Panik Records προκειμένου να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία μαζί με τη Δήμητρα Κούστα μέσω της εταιρείας τους, D&A Productions.
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σύμφωνα με το MEGA, αποχωρεί από τη δισκογραφική Panik Records του Γιώργου Αρσενάκου και του Πάρη Κασιδόκωστα Λάτση, και δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε άλλη δισκογραφική εταιρεία.
Συνεπώς, τα επόμενα τραγούδια της θα κυκλοφορούν από εδώ και στο εξής μέσω της D&A Productions, της εταιρείας που ίδρυσε η ίδια μαζί με την κουμπάρα της, Δήμητρα Κούστα.
Υπενθυμίζεται ότι από τη νέα σεζόν, η Άννα Βίσση θα εμφανίζεται στο ανανεωμένο Αθηνών Αρένα, το οποίο αγόρασε ο εφοπλιστής και κουμπάρος της, Γιάννης Κούστας.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε για το Αθηνών Αρένα και τη συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.