• Business

    Folli Follie: Αναβλήθηκε για Τετάρτη η δικαστική προσφυγή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αλλαγή της διοίκησης της εταιρείας

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Δημήτρης Κουτσολιούτσος

    Δημήτρης Κουτσολιούτσος


    Αναβλήθηκε για μεθαύριο, Τετάρτη, η εκδίκαση του αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την αντικατάσταση της διοίκησης της Folli Follie.

    Η συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ξεκίνησε γύρω στις 2 παρά 20, σήμερα το μεσημέρι, αλλά δεν προχώρησε και, ως εκ τούτου, το ζήτημα της προσωρινής διαταγής θα απασχολήσει εκ νέου το δικαστήριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή της συζήτησης ζητήθηκε από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie.

    Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου αναμένεται να εκδοθεί το πρωί της Πέμπτης, πριν από την έναρξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Folli Follie.

    Στη διάρκεια πάντως όσων συζητήθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, οι δικηγόροι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανέφεραν ότι η δικαστική προσφυγή έγινε αμέσως μόλις θεμελιώθηκαν από την εποπτική Αρχή τα στοιχεία που δείχνουν σύγκρουση συμφερόντων, προκειμένου να οριστούν επτά νέα μέλη από τα συνολικά 11 που έχει το ΔΣ της εταιρείας.

    Στη Γενική Συνέλευση πάντως και όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, δεν θα γίνει συζήτηση περί αντικατάστασης ορισμένων μελών του ΔΣ από πρόσωπα της επιλογής του υπόδικου βασικού μετόχου και ιδρυτή της Folli Follie.

    Από τη δική της πλευρά, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση του νέου νομικού οπλοστασίου που διαθέτει, έχει θέσει ως θέμα συζήτησης στην έκτακτη ΓΣ την αναλυτική παρουσίαση της συνολικής διαχείρισης που έχει κάνει το ΔΣ της Folli Follie.



    ΣΧΟΛΙΑ