• Business

    Famar: Νέα αποκλειστική συνεργασία με τη Théa Pharma

    • NewsRoom

    Απόστολος Σαγιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR A.B.E. (Πηγή: Linkedin)


    O πάροχος υπηρεσιών ανάπτυξης και παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων (CDMO) Famar, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Théa Pharma Hellas.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Théa Pharma Hellas, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την υγεία των ματιών, επέλεξε για την αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου της το Κέντρο Διανομής της Famar, στη Θήβα.

    Συγκεκριμένα, η Famar αναλαμβάνει ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών, την αποθήκευση και την διανομή των οφθαλμολογικών σκευασμάτων, των συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και του ιατροτεχνικού εξοπλισμού της Théa Pharma Hellas στην ελληνική αγορά.

    Σήμερα, το Κέντρο Διανομής της Famar, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο logistics αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, καλύπτοντας το 60% της ελληνικής αγοράς.

    Η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και η ιδιαίτερη αξία που προσδίδει η εταιρεία στη διασφάλιση των ύψιστων προτύπων ποιότητας και συμμόρφωσης που απαιτούνται για την άρτια και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων, καθιστούν το Κέντρο Διανομής της Famar τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.

    «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Théa Pharma Hellas μας εμπιστεύεται για τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Απόστολος Σαγιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR A.B.E.

    «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε για ακόμα μια φορά την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε σταθερά έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη, συμβάλλοντας μέσα από τις υπηρεσίες μας στον κοινό στόχο που έχουμε με τους πελάτες μας να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των φαρμακευτικών προϊόντων».

    Διαβάστε επίσης: 

    Είναι καλύτερο να σηκώνετε βάρη πριν ή μετά από μια cardio προπόνηση;

    Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

    Αγαπηδάκη: Προστασία της δημόσιας υγείας με επιστημονική τεκμηρίωση και κανόνες



    ΣΧΟΛΙΑ