ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην απόλυση περισσότερων από 700 εργαζομένων θα προχωρήσει η Exxon Mobil στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών,σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε στην Επιτροπή Εργατικού Δυναμικού του Τέξας την Παρασκευή, όπως γράφει το Reuters.
Ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στις ΗΠΑ είχε αναφέρει προηγουμένως ότι θα μειώσει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό του κατά περίπου 15%, ή κατά περίπου 14.000 θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των περικοπών στις ΗΠΑ.
Η Exxon Mobil και άλλες πετρελαϊκές εταιρείες έχουν μειώσει τα κόστη λόγω της μειωμένης ζήτησης πετρελαίου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι απολύσεις θα λάβουν χώρα στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι 700 θέσεις εργασίας αποτελούν μέρος περίπου 1.900 αναμενόμενων περικοπών στις ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.