• Business

    Eurobank: Στο 5,23% το ποσοστό της RWC

    • NewsRoom
    Eurobank - Δωρεά 354.000 ευρώ στη Σχολή Ευελπίδων για ανακαίνιση κτιριακών υποδομών

    Φωκίων Καραβίας, CEO Eurobank


    Στο 5,23% αυξήθηκε το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της RWC Asset Advisors στην Eurobank, όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της.

    Η Eurobank αναφέρει ότι “το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η RWC υπερέβη στις 21.02.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (“ΤΧΣ”), καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της RWC ανήλθε σε 5,23%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 114.328.108 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Eurobank.

    H RWC κατέχει τα προαναφερθέντα δικαιώματα ψήφου υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής επενδύσεων σε σειρά κεφαλαίων (funds) βάσει της οποίας τόσο η διαχείριση χαρτοφυλακίου όσο και η λήψη αποφάσεων ψήφου λαμβάνονται από την RWC.

    Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 7α (παρ. 6 περ. γ) του ν. 3864/2010, με βάση τη σχετική ενημέρωση που έλαβε η Eurobank από την εταιρεία RWC, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η RWC υπερέβη στις 21.02.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank, εξαιρούμενων των δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της RWC ανήλθε σε 5,36%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 114.328.108 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Eurobank.

    H RWC κατέχει τα προαναφερθέντα δικαιώματα ψήφου υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής επενδύσεων σε σειρά κεφαλαίων (funds) βάσει της οποίας τόσο η διαχείριση χαρτοφυλακίου όσο και η λήψη αποφάσεων ψήφου λαμβάνονται από την RWC”, καταλήγει η τράπεζα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Axia: Ποιες μετοχές θα πρωταγωνιστήσουν στο… «Mitsotakis trade»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμετοχή της Eurobank στην Πανελλήνια Έκθεση «Agrothessaly» 2019



    ΣΧΟΛΙΑ