ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η δημόσια πρόταση της Ginger Digital για το 100% των μετοχών της Epsilon Net, εξέλιξη που δρομολογεί την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, αφού η αποδοχή της δημόσιας πρότασης ξεπέρασε το 90%.
Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με κύκλους της αγοράς ότι το fund Barca Global πούλησε το προηγούμενο διάστημα τις μετοχές του στην Ginger έναντι 12 ευρώ ανά μετοχή.
Το Barca κατείχε ποσοστό άνω του 7%, ενώ ενδέχεται να έχουν προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού τους και σημαντικό μέρος των μικρομετόχων. Γεγονός που θα μπορούσε να ανεβάσει το ποσοστό αρκετά πάνω από το 90%.
Διαβάστε επίσης:
Euroxx: Δεν αλλάζει το τίμημα της δημόσιας πρότασης για την Epsilon Net
Epsilon Net: Αύξηση 33,3% στον κύκλο εργασιών και 42,8% στα καθαρά κέρδη προ φόρων στο α’ τρίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κέρδη άνω του 1% μετά τις νέες αμερικανικές κυρώσεις κατά του Ιράν
- Ζελένσκι: Χαιρετίζει μια «πραγματικά δίκαιη» συμφωνία με την Ουάσινγκτον για τους ουκρανικούς φυσικούς πόρους
- Τραμπ: Ο Μάικ Γουόλτς υποψήφιος για νέος πρεσβευτής στον ΟΗΕ – Προσωρινός σύμβουλος εθνικής ασφάλειας ο Ρούμπιο
- Ερντογάν: Έτοιμος να εξαγγείλει τη μετονομασία του ψευδοκράτους σε «Τουρκική Δημοκρατία Κύπρου»
