ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Formula 1 θέλει περισσότερα από την Ινδία των 79 εκατ. φιλάθλων, αλλά δεν επιστρέφει ακόμη με Grand Prix
Η Ινδία θα διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς ρωσικού αργού πετρελαίου κοντά ή πέρα από το ανώτατο όριο τιμών το οποίο επέβαλαν οι G-7, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Ινδίας Nirmala Sitharaman.
«Έχουμε μεγάλο πληθυσμό και επομένως πρέπει επίσης να εξετάσουμε τις τιμές που θα είναι προσιτές για εμάς», είπε η Sitharaman σε συνέντευξή της το Σάββατο στην Ουάσιγκτον, όπου συμμετείχε στις εαρινές συνεδριάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η Ινδία θα αναζητά συνεχώς την «καλύτερη συμφωνία», καθώς εισάγει σχεδόν το 80% των αναγκών του σε αργό πετρέλαιο, ανέφερε η Sitharaman.
Η Ινδία, μαζί με την Κίνα, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους βασικούς αγοραστές του ρωσικού αργού.
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Ευγνωμοσύνη στον πατριάρχη Κύριλλο για τον «συνενωτικό» ρόλο της Εκκλησίας της Μόσχας
Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναφορές για ρωσικές επιθέσεις και νεκρούς στην Ουκρανία παρά το Πάσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.