ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρά το ορθόδοξο Πάσχα, οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν σήμερα στην Ουκρανία, με δύο εφήβους να χάνουν τη ζωή τους σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή Μικολάιφ στο νότιο τμήμα της χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε σήμερα ο στρατιωτικός διοικητής Βιτάλι Κιμ.
Στην περιοχή της Ζαπορίζια, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης Γιούρι Μαλάσκο επίσης ανέφερε «μαζική επίθεση» από τη ρωσική πλευρά. Μια εκκλησία υπέστη ζημιές και ματαιώθηκε η λειτουργία. «Τίποτα δεν είναι ιερό, ακόμα και τη νύχτα της Ανάστασης του Χριστού», έγραψε ο Μαλάσκο.
Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Wagner απελευθερώνει πάνω από 100 Ουκρανούς αιχμαλώτους με αφορμή το Πάσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη στο Μαυροβούνιο για ένταξη στην ΕΕ – Στόχος η ελληνική Προεδρία του 2027
- Dotsoft: Με ποσοστό 43,60% ο Αναστάσιος Μάνος
- Washington Post: Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι ο Νετανιάχου μπορεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με το Ιράν
- Ζελένσκι: Αποδέχθηκε την πρόταση Λούλα για μεσολάβηση στον πόλεμο της Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.