ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μήδεια»
Συγκεκριμένα, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές του Αγ. Στέφανου, της Δροσιάς, της Άνοιξης, του Διονύσου, της Εκάλης και της Κηφισιάς.
«Ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.
Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει έκκληση προς «όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500».
Διαβάστε ακόμη:
ΔΕΔΔΗΕ: Διεθνές ενδιαφέρον από 11 σχήματα- Δεν υπάρχει ελληνική εταιρεία
ΔΕΗ: Έκπτωση 30% στο λογαριασμό των καταναλωτών που αντιμετώπισαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- QatarEnergy: Ο CEO της δηλώνει ότι είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις κατά των ενεργειακών εγκαταστάσεων του Ιράν
- Ευρωαγορές: Βουτιά 2% για τον DAX, πάνω από 3% οι εβδομαδιαίες απώλειες για τον Stoxx 600
- ΕΧΑΕ: Στο 74,22% αυξήθηκε το ποσοστό της Euronext
- Ανδρουλάκης: Προσκάλεσε Φάμελλο και Χαρίτση σε πάνελ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πιο πιθανό να μην πάει κανείς τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.