• Business

    Ελληνικό πλοίο κρατείται (άγνωστο γιατί) στη Σιγκαπούρη

    ελλαδα


    Ένα από τα πλοία τύπου supramax της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας Marine Managers, με έδρα τον Πειραιά, κρατείται κάτω από άγνωστες συνθήκες στη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

    Πρόκειται για το χωρητικότητας 56.500 dwt bulker Trident Challenger (έτος κατασκευής 2010), που κρατείται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μετά από εντολή του δικηγορικού γραφείου Dentons Rodyk & Davidson LLP, χωρίς να διευκρινίζονται οι λεπτομέρειες πίσω από την ενέργεια αυτή, αν και το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές της ελληνικής εταιρείας.

    Σύμφωνα με το VesselsValue, η αξία του κινεζικής κατασκευής Trident Challenger εκτιμάται στα 9,5 εκατομμύρια δολάρια περίπου.

    Λίγα πράγματα είναι εν τω μεταξύ γνωστά για την Marine Managers, που εμφανίζεται ως ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τον Πειραιά, όμως δεν διαθέτει ιστοσελίδα, ενώ δεν είναι γνωστό ποιος βρίσκεται στη διοίκηση της εταιρείας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Trident Challenger είναι το δεύτερο πλοίο τέτοιου τύπου που κρατείται τις τελευταίες μέρες στη Σιγκαπούρη, καθώς είχε προηγηθεί η επίσχεση του χωρητικότητας 64.000 dwt ultramax bulker Sainty Valiant της ναυτιλιακής Sainty Marine, λόγω οφειλών ύψους 146.400 δολαρίων στη Hyundai Glovis.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/piter-georgiopoulos-sinechizete-kanonika-programma-neotefkton-tis-gener8-dio-akoma-vlccs-ston-stolo-tis/74053



    ΣΧΟΛΙΑ