• Business

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Καταδικάστηκε για δημιουργία εικονικής εταιρείας ο πρώην CEO, Σάκης Καλλιτσάντσης – Τι απαντά ο ίδιος (upd)

    • NewsRoom
    Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

    Αναστάσιος Καλλιτσάντσης


    Καταδικάστηκαν μετά από έγκληση της διοίκησης του ΕΛΛΑΚΤΩΡ ο πρώην CEO της εταιρείας, Σάκης Καλλιτσάντζης, και η σύζυγος του πρώην CEO της REDS για τη δημιουργία εικονικής εταιρείας για έναn μήνα με σκοπό τον πλουτισμό.

    Υποχρεώνεται να επιστρέψει το ποσό των 240.000 ευρώ στην εταιρεία και να της καταβάλει άλλες 470.000 ευρώ για αποζημίωση.

    Τι απαντά ο πρώην CEO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

    Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κατόπιν προσφυγής της νέας διοίκησης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης δήλωσε τα εξής:

    «Θεωρώ πως πρόκειται για εσφαλμένη δικαστική κρίση. Δεν αξιολογήθηκε η σειρά αποδεικτικών στοιχείων τα οποία υποβάλαμε.

    Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ορθή κρίση στους επόμενους βαθμούς δικαιοδοσίας στους οποίους θα προσφύγω. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

    Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη διαδικασία και δεν επιθυμώ να σχολιάσω δημόσια το περιεχόμενο της πρωτόδικης απόφασης.

    Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη διότι υπηρέτησα το εταιρικό συμφέρον επί τριάντα τέσσερα και πλέον έτη με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ακόμη δε περισσότερο τα περίπου τρία έτη που είχα την τιμή και την ευθύνη να είμαι επικεφαλής του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του οποίου είμαι συν-δημιουργός.

    Είμαι βέβαιος ότι τόσο τα γεγονότα, όσο και η Δικαιοσύνη θα το επιβεβαιώσουν».

    Διαβάστε επίσης

    Το life & style δείπνο στο Balthazar, ο Σάκης Καλλιτσάντσης, η Ελλάκτωρ και τα κρίσιμα 4 εκατ. ευρώ, ποιος εφοπλιστής έχασε 25 εκατ. δολάρια και η απάντηση του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού



    ΣΧΟΛΙΑ