• Business

    Έκτακτο ΔΣ στη Folli Follie παρουσία του Δ. Κουτσολιούτσου: Εγκαταλείπουν μαζικά το «σάπιο μήλο» σύμβουλοι και στελέχη

    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα, παρουσία του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στη Folli Follie που αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις για την πολύπαθη εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δρόμο της Rothschild, που, ως γνωστόν, εγκατέλειψε σήμερα το «καράβι» της Folli Follie, θα ακολουθήσουν και άλλοι, σύμβουλοι αλλά και στελέχη της εταιρείας.

    Ο διεθνής οίκος Rothschild αποφάσισε να παραιτηθεί από τον ρόλο του βασικού χρηματοοικονομικού συμβούλου του ομίλου Folli Follie Group λίγο πριν εκπνεύσει και η τελευταία προθεσμία για τη δημοσιοποίηση των πορισμάτων των δικανικών και οικονομικών ελέγχων τόσο στη μητρική όσο και στις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο οίκος Rothschild δεν θα είναι ο τελευταίος που εγκαταλείπει τη Folli Follie. Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για κύμα μαζικών παραιτήσεων, μεταξύ των οποίων είναι πολύ πιθανό να είναι και εκείνες των «Allen & Overy», του πανίσχυρου δικηγορικού γραφείου που φερόταν να διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο ιδίως στην υπόθεση του ελβετικού ομολόγου της Folli Follie, αλλά και των δικηγόρων του νομικού γραφείου Μπερνίτσα που συμμετείχε στον χειρισμό της αναδιάρθρωσης του Ομίλου.



    ΣΧΟΛΙΑ