ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε η συγχώνευση των εταιρειών «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία» και «ΟΤΕ Διεθνείς Λύσεις Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία», με απορρόφηση της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη.
Αυτό γνωστοποιήθηκε με σημερινή απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Η απόφαση θα καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) και η ανακοίνωση της καταχώρισης θα δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.
Διαβάστε επίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.