ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης ανακοίνωσε ότι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου, υπέγραψε σήμερα την πρώτη απόφαση για την ένταξη των 695 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην δράση «e – Λιανικό» συνολικής εγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης 2,8 εκατ. ευρώ.
Με τον άμεσο συντονισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και προχωρώντας σε μεγάλη απλοποίηση των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων και αξιολόγησης σε σχέση με το παρελθόν, οι αρμόδιες Υπηρεσίες (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ και ΕΦΕΠΑΕ) δουλεύοντας μεθοδικά και συστηματικά πέτυχαν για πρώτη φορά την ανακοίνωση έγκυρων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα των 45 ημερών από την λήξη των υποβολών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν την προσπάθεια με την ίδια ένταση και με στόχο εντός των επόμενων 10 ημερών να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα για τις περισσότερες από τις 11.500 επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτηση στη συγκεκριμένη δράση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Bank: «Άδειασε» Έλληνα αναλυτή για την έκθεσή του για τα αμερικανικά περιουσιακά στοιχεία στην ΕΕ
- Η Commerzbank προειδοποιεί για κίνδυνο αμερικανικών κυρώσεων στους κατόχους αμερικανικών κρατικών ομολόγων
- Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λούκας Ερναντές στο στόχαστρο καταγγελίας για «εμπορία ανθρώπων και αδήλωτη εργασία»
- Φρίντριχ Μερτς: Απών από την τελετή υπογραφής του καταστατικού χάρτη του «Συμβουλίου Ειρήνης»