• Business

    Δύσκολες ώρες για το Λάκη Γαβαλά: Στο «σφυρί» το νεοκλασικό διατηρητέο ακίνητο στο Κολωνάκι

    • NewsRoom


    Στο σφυρί για χρέη προς την εφορία βγαίνει στις 21 Νοεμβρίου το νεοκλασικό διατηρητέο ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι. Με τιμή πρώτης προσφοράς 1,88 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank, το ακίνητο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της μόδας θα αλλάξει εποχή και θα περάσει σε άλλη κυριότητα εφόσον βρεθεί αγοραστής.

    Το ακίνητο βρίσκεται στην Βουκουρεστίου 33 στο Κολωνάκι και αποτελείται από το ισόγειο κατάστημα 183 τ.μ. άλλον ένα όροφο επίσης 183 τμ, τον τρίτο όροφο 100 τμ κ, υπόγειο 86 τμ και 83 τμ αποθήκες.  Σύμφωνα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο ακίνητο υπάρχει έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, λόγω της θέσης του. Προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός και να μην ακυρωθεί με τυχόν ένδικα μέσα που μπορεί να ασκήσει η πλευρά του οφειλέτη.

    Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που έχουν προγραμματιστεί για τις 21 και τις 28 Νοεμβρίου περιλαμβάνουν επίσης κατοικίες, γραφεία, αγροτεμάχια και βιομηχανικά κτίρια, τα οποία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας και ανήκουν κυρίως σε μεγαλοοφειλέτες με χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκινούν οι μετα-μνημονιακοί πλειστηριασμοί – 30.000 ακίνητα στο «σφυρί» μέχρι το τέλος του 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ποιοι αγόρασαν τα σπίτια του Κούμπα στο Ψυχικό και του Λάκη Γαβαλά



    ΣΧΟΛΙΑ