• Business

    Δυναμική συνέχεια με νέα καταστήματα για τη Mini Raxevsky

    • NewsRoom


    Με νέα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό η εταιρεία Mini Raxevsky συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριότητά της, καθώς αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εταιρεία από την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky.

    Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, η Mini Raxevsky ΑΕ είναι μια διαφορετική εταιρεία με δική της, διεύθυνση, ιδιοκτησία και διοίκηση, με διαφορετικό αντικείμενο (παιδικά ενδύματα) και ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων.

    Η Raxevsky ΑΒΕΕ ιδρύθηκε από τον κ. Γεώργιο Μουρτζούχο και τη αποβιώσασα κ. Ελένη Ραξέβσκυ. Από την άλλη, το όνομα της εταιρείας Mini Raxevsky προκύπτει από την Πρόεδρο της εταιρείας Δήμητρα Ραξέβσκυ, η οποία συνεταιριζόμενη με τον Κο Αβεντίς Μπαλιάν από το 1989, έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στον σχεδιασμό των «παιδικών ρούχων» αλλά και στο χτίσιμο της εταιρικής ταυτότητας, καθιερώνοντας τη Mini Raxevsky ως ένα από τα πιο ισχυρά και λαοφιλή brands παιδικής μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Η εταιρεία σχεδιάζει, μάλιστα, νέα καταστήματα, στα Ιωάννινα, στην Κύπρο, στην Αυστραλία και στο Μεξικό, ενώ διαθέτει και ένα επιτυχημένο e shop με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Λουκέτο» στην αλυσίδα καταστημάτων «Raxevsky» – Στον δρόμο 100 εργαζόμενοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο παρέμβαση: Πόσες Raxevsky ακόμα;



    ΣΧΟΛΙΑ